Autor Wątek: TERRA czy UNLIMITED ?  (Przeczytany 2380 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

JanuszL

• Gość
TERRA czy UNLIMITED ?
« dnia: 15 Sierpnia 2005, 18:40:44 »
Jutro jadędo salonu zamówić Yarisa dla żony. Chcęgo wziąć na firmęi odliczyć VAT ale muszęmieć fakturędo 21.08.2005. Po 21-szym będęmógł odliczyć tylko 60% VATu. I tu zaczyna sięmój dylemat. Wersja unlimited jest niedostępna w tak krótkim czasie ( możliwa dostawa koniec września) a jego wyposażenie naprawdępasowałoby mojej żonie. Wersja TERRA  jest do zdobycia ale z kolei różnica ceny pomiędzy nimi (tylko 2700 zł) przy dużo bogatszym wyposażeniu motywuje do poczekania na unlimited.
Jak myślicie czy warto poczekać na UNLIMITED czy brać TERRÊ i zaoszczędzić 6 tyś.?

janmor

• Gość
TERRA czy UNLIMITED ?
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Sierpnia 2005, 20:02:38 »
Oszczędź 6 tysięcy   :!:  

A i za  kwotę, której nie wydałeś zrób prezent żonie   :aclap   to tak moim zdaniem   :cnice

beep

• Gość
TERRA czy UNLIMITED ?
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Sierpnia 2005, 20:33:28 »
Ja bym poczekał, a prezent zawsze mozna zrobic bez oszczędzania :D

adi

• Gość
TERRA czy UNLIMITED ?
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Sierpnia 2005, 21:00:10 »
smeiszne czlowieku inni nei moga sobie odliczac i zyja a ty biadolisz...typowo poslskie :evil:  :evil:

janmor

• Gość
TERRA czy UNLIMITED ?
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Sierpnia 2005, 21:17:28 »
No, autor chciał poznać nasza opinię  :wink:  

I jeszcze jedno - nie oceniajmy ok?   :wink:

adi

• Gość
TERRA czy UNLIMITED ?
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Sierpnia 2005, 22:05:22 »
eee mnie to wkurzaja takei opcje typu...."jeju ile pali ten mercedes 500'' :?

Offline Red_Point

• Toyot Spamer
    • www.RedPoint.ilto.pl > ZAPRASZAM > Yaris, Yaris FL, Avensis ...
TERRA czy UNLIMITED ?
« Odpowiedź #6 dnia: 15 Sierpnia 2005, 22:54:45 »
z racji tego ze mamy juz 2005 rok, ja osobisic enie zdecydowalbym sie na zakup auta bez elektryki itd....

sam zmienilem swojego 3y letniego yarisa (ver terra +) na nowego (ver sol) po to zeby bylo wszystko co powinno byc w autku......

osobisice wolalbym poczekac na unlimited.......

z drugiej jednak strony, obeznie np elektryka szyb nie jest juz konieczna, bo kazdy yaris ma klime...... - ale i tak wolabym poczekac!;)
Niech prąd bedzie z Wami !!!

" ... objazd miasta na 18"stkach. Nie przestać! Wrócić na 20"stkach ... " Tede

Offline Rolf

• Toyot Chodzacy
TERRA czy UNLIMITED ?
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Sierpnia 2005, 10:05:29 »
Ja bym poczekał. Sam chciałem terre, ale skusiłem sięna lune. Znacznie ładniejsza tapicerka,żywsze wnętrze.

Raffi

• Gość
TERRA czy UNLIMITED ?
« Odpowiedź #8 dnia: 16 Sierpnia 2005, 10:37:56 »
Ja mam UNLIMITED, czekałem na niego okolo 3 miesięcy i nie żałuję :-DD  
Co prawda brakuje elektryki szyb z tyłu ( przy 5D) oraz elektryki lusterek, ale jeżeli żona będzie jeździla sama to żaden problem.  :athunbsup  
A tak pozatym to UNLIMITED ma bogate wyposażenie no i super wyglądzik w środku. Ja mam z czerwonymi wstawkami i wygląda rewelacyjnie  :aslyer  
Krótko i na temat: CZEKAÆ CZEKAÆ I JESZCZE RAZ CZEKAÆ  :!:    :!:    :!:

Jackal

• Gość
TERRA czy UNLIMITED ?
« Odpowiedź #9 dnia: 16 Sierpnia 2005, 10:51:56 »
Ja bym poczekał, chociaż nie wiem ja na tym wyjdziesz finansowo (odliczenie VAT).

gorek86

• Gość
TERRA czy UNLIMITED ?
« Odpowiedź #10 dnia: 16 Sierpnia 2005, 11:19:44 »
Wszystko zależy od Twojej kondycji finansowej. Ja osobiście należe do ludzi, którzy wolą mieć lepiej seryjnie wyposażone autko, więc gdybym miał na tyle pieniędzy pewnie bym czekał. Ale powiedzmy sobie szczerze wszystko zależy od tego czy te 6 tysięcy zrobi Ci wielką rożnice czy nie. Z jednej strony bogatsze wyposażenie z drugiej za 6 tysiaków ile paliwa do hasania autkiem :)

Pozdrawiam

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl