Autor Wątek: jak zjeb*** mi gaz  (Przeczytany 1924 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pilu

• Gość
jak zjeb*** mi gaz
« dnia: 15 Sierpnia 2005, 22:08:46 »
Jako że ani ARAL POLSKA ani AUTOGAZ-CENTRUM nie wykazali jakiegokolwiek zainteresowania moją osobą i listami jakie do nich wysłałem, upubliczniam sprawęspaprania  mojej starletki. Wszystko jest tutaj:
http://szwederowo.net/~pilu/polcar/
Troszkędługie, ale Wam, Starletkowcom powinno sięspodobać :)
Pozdrawiam
Pilu

tunix

• Gość
jak zjeb*** mi gaz
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Sierpnia 2005, 23:27:30 »
Pisz do prasy. Spróbuj AŚ, Motor, Fakt, ew. Interia. Oni czasami opisują takie dziwne przypadki. Może inni nie popełnią Twojego błedu :)

tx

Kohoshi

• Gość
jak zjeb*** mi gaz
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Sierpnia 2005, 23:30:17 »
No niezła jazda, zawsze się5 razy zastanowiam zanim oddam auto do jakiegoś mechaniora, a temu ciołkowi co spierniczył Ci auto, nogi z dupska bym powyrywał.
Tak to jest z firmami-krzakami, jak sięma problem z autem to najlepiej zasięgnąć języka z innego źródła i dopiero wtedy iść do mechanika żeby wiedzieć o czym z nim gadać, jesli jest w ogóle o czym.
Walcz o swoje, porządek musi być.
A tak na marginesie nie upubliczniaj danych swoich i firm postronnych oraz konta bo możesz mieć nieprzyjemności.

pilu

• Gość
jak zjeb*** mi gaz
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Sierpnia 2005, 00:34:52 »
Cóż....swoje dane usunąłem wraz z kontem, ale nie wiem czy miałoby jakikolwiek sens usuwanie danych firmy - w końcu nie dotknęłoby ich to w ogóle :) Wszystko co napisałem jest prawdą i mam prawo publicznie mówić, że firma X mi wisi 100zł. Chyba że chodzi Ci o "nieprzyjemności" wynikające z działań karanych polskim prawem :)
Pilu

Pimpek

• Gość
jak zjeb*** mi gaz
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Sierpnia 2005, 02:33:29 »
Coś strasznego... Bardzo Ci współczuję:!: Na prawdęszkoda Twoich nerwów i autka :(

Ale ja na Twoim miejscu nie podarowałbym, zażądałbym wymiany wszystkich uszkodzonych części i zwrotu poniesionych kosztów (dojazdy, to badanie za 100zł itp.)

Naprawdęwspółczujęi życzępomyślnego załatwienia sprawy :)

PS Warto powiadomić o zaistniałej sytuacji jakieś media (AŚ, Motor, Fakt, Superekspress itp.)

PPS A ten zakład to bym podpalił :twisted:  

Gorąco pozdrawiam :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl