Autor Wątek: Toyota RAV-4 VI 2026  (Przeczytany 163571 razy)

Offline Henio

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Toyota
Odp: Toyota RAV-4 VI 2026
« Odpowiedź #1800 dnia: Wczoraj o 21:37:42 »
Czy wam dealer dobrze zamontował ramki i mocowania do tablic rejestracyjnych w odpowiednie miejsca fabryczne?
Ciekawe co zrobić jak źle podszedł do tematu i zrobił to nie zgodnie z sztuką więcej dziur narobił czy wkrętów dał gdzie nie potrzeba.

np: jak tu przód

https://youtu.be/SE4Zc5o2Jds?si=L8H3Kz6Ts6_a1osG
Ale że co?
Że to na tym filmie to źle jest?
To jak być powinno?

Offline Henio

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #1801 dnia: Dzisiaj o 10:40:54 »
https://www.toyota.pl/klient/toyotaconnectivitymatch
Dzięki, Colin.Niestety, VIN "wydobyty" ze stronki internetowej śledzenia zamówienia jest tutaj jeszcze odrzucany.H.
Nie wiem, od czego to zależy, ale moje auto jest gdzieś w okolicy Mszczonowa i w końcu VIN wydobyty metodą podaną przez thebabayaha zaczął działać na stronce podpowiedzianej prze Colina.
Dla zainteresowanych: oto zestaw pakietów dostępny do subskrypcji dla najnowszej RAV4 2026 PHEV

Offline Henio

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #1802 dnia: Dzisiaj o 10:48:26 »
W subskrypcji Connect & Drive widać, że to, co nas interesuje w nawigacji od Toyoty, czyli wszystko o radarach i smerfach na drodze, zostało przesunięte do tego właśnie pakietu (jako opcja Zaawansowanej Nawigacji) i nie będzie już 10 lat za darmo tylko rok :(
Czy w poprzedniej generacji RAV4 też tak było?

Dla PHEV w pakietach jest też Toyota Charging Network - w autach BEV Toyota dawała na zachętę kartę do tego systemu za darmo, tu też tak będzie?
W subskrypcji Connect & Secure jest wbudowany wideorejestrator oraz jakiś system monitoringu skradzionego auta ("Asystent po kradzieży samochodu")
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 10:54:36 wysłana przez Henio »

Offline thebabayaha

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: RAV4
« Odpowiedź #1803 dnia: Dzisiaj o 15:06:33 »
Heniu, uzbroj się w cierpliwość. Na Mszczonowie są mega kolejki. Sezon urlopowy. Moja jeszcze tam stoi :(

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl