Autor Wątek: Czujnik pozoomu płynu w spryskiwaczach.  (Przeczytany 4519 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przmor

• Toyot Spamer
Odp: Czujnik pozoomu płynu w spryskiwaczach.
« Odpowiedź #45 dnia: 09 Lutego 2026, 16:19:11 »
Skoro wyjechał Ci znienacka to znaczy, że nie wystarczająco skanowałeś otoczenie zatem tak, jestem lepszy bo na takie sytuacje reaguję zanim jeszcze się wydarzą. A kiedy widzę dostawcę żarcia to tymbardziej.
« Ostatnia zmiana: 09 Lutego 2026, 16:29:14 wysłana przez przmor »

Offline p50waw

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: C-HR 2.0 PHEV
« Odpowiedź #46 dnia: 09 Lutego 2026, 16:49:37 »
Skoro wyjechał Ci znienacka to znaczy, że nie wystarczająco skanowałeś otoczenie zatem tak, jestem lepszy
Oczywiście, jadąc na zielonym świetle zawsze skanujesz otoczenie wypatrując jakiegoś idioty na motorowerze udającym rower, który jadąc chodnikiem po prawej stronie jezdni za pasami dla pieszych jeszcze przyspiesza przed swoim czerwonym światłem skręcając gwałtownie w swoje prawo na przejście dla pieszych i wyjeżdżając Ci przed maskę.

Nie, tego nie można było przewidzieć, bo to było zachowanie nieprzewidywalne i sprzeczne z jakąkolwiek logiką, po prostu za dużo białego wjechało na banię idiocie z kuferkiem na plecach.
Przekonasz się sam gdy zdejmiesz jakiegoś delikwenta na hulajnodze lub "motorowerku udającym rower". Masz to jak w banku, chyba że mieszkasz na pustyni.

Offline przmor

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #47 dnia: 09 Lutego 2026, 17:56:17 »
Za dużo jeżdżę i za dużo widziałem aby na zielonym przejeżdżać bez skanowania. I nie, nie jeżdżę po pustyni a widząc dostawce żarcia przełączam się na tryb TWS (Track While Scan).
« Ostatnia zmiana: 09 Lutego 2026, 17:59:28 wysłana przez przmor »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl