Autor Wątek: Otwieranie nogą bagażnika  (Przeczytany 1212 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maro_1970

• Prawie Toyot
  • Samochód:: Corolla Cross
Otwieranie nogą bagażnika
« dnia: 21 Lutego 2026, 15:59:53 »
Mam Corolle Cross 2025 (po lifcie) - działa w niej otwieranie nogą klapy bagażnika? (jeśli tak, to jak to zrobić) Oczywiście macham nogą we wszystkie strony i ani drgnie (z kluczyka i  z przycisku się otwiera).

Offline kenny

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Rav4 V AWD
Odp: Otwieranie nogą bagażnika
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Lutego 2026, 12:53:53 »
Nie wiem jak po lifcie ale przed najpierw się na youtube chwalili, że otwieranie nogą, po czym filmik zniknął i mimo że w specyfikacji było to podane to nie było takiej opcji by otworzyć nogą. Może w lifcie coś zmienili w tej kwestii. Nie pytałeś przy kupnie? I pytanie które często pada to czy masz hak zamontowany?

Offline Greska

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: C-HR II 1.8
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Lutego 2026, 15:27:18 »
W C-HR II MY26, też wycięli otwieranie nogą :(
Toyota C-HR GR Sport MY26

Offline Maro_1970

• Prawie Toyot
  • Samochód:: Corolla Cross
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Lutego 2026, 20:24:27 »
Nie wiem jak po lifcie ale przed najpierw się na youtube chwalili, że otwieranie nogą, po czym filmik zniknął i mimo że w specyfikacji było to podane to nie było takiej opcji by otworzyć nogą. Może w lifcie coś zmienili w tej kwestii. Nie pytałeś przy kupnie? I pytanie które często pada to czy masz hak zamontowany?

Właśnie widziałem filmik z otwieraniem nogą. TAK - Mam zamontowany hak (wyjechałem z zamontowanym w salonie Toyoty).

Offline kenny

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Rav4 V AWD
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Lutego 2026, 20:32:36 »

Właśnie widziałem filmik z otwieraniem nogą. TAK - Mam zamontowany hak (wyjechałem z zamontowanym w salonie Toyoty).
No to jest jeszcze opcja, że przy montażu coś tam spieprzyli. Natomiast może ktoś kto ma CC po lifcie potwierdzi czy da się faktycznie otwierać nogą czy nie.

Offline Maverick

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 02 Marca 2026, 12:41:55 »
Niestety nie ma tego udogodnienia w tym modelu.

Offline Colin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
« Odpowiedź #6 dnia: 02 Marca 2026, 13:35:59 »
Zawsze można coś dołożyć ;)
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl