0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: wpisdu w 17 Marca 2026, 10:17:19teraz uruchamiam z pilota. Wciskasz przycisk na pilocie i auto ci mruga od razu Z pilota zapuszczasz grzanie w RAVce?To tak można?
teraz uruchamiam z pilota. Wciskasz przycisk na pilocie i auto ci mruga od razu
Wciska przycisk na pilocie...
jak ma taki przycisk to spoko
Cytat: Henio w 17 Marca 2026, 18:02:01Cytat: andnor w 17 Marca 2026, 11:44:54W apce moge ustawic tylko temperature klimy, odmrazanie szyby przedniej i tylkej. To wszystko co moge w tym temacie.To znaczy, że to nie ma automatyzacji?Nie można zaplanować grzania i odmrażania szyby o określonej godzinie i w określonym dniu?Ja takiej opcji u siebie w a[ce nie widzę. Może inne, nowsze wersje to mają...
Cytat: andnor w 17 Marca 2026, 11:44:54W apce moge ustawic tylko temperature klimy, odmrazanie szyby przedniej i tylkej. To wszystko co moge w tym temacie.To znaczy, że to nie ma automatyzacji?Nie można zaplanować grzania i odmrażania szyby o określonej godzinie i w określonym dniu?
W apce moge ustawic tylko temperature klimy, odmrazanie szyby przedniej i tylkej. To wszystko co moge w tym temacie.
Plan Klimatyzacji
mówię o Plug-in
W PHEV 2021 jest taka możliwość, nazywa to się Plan Klimatyzacji - można ustawić datę i godzinę rozpoczęcia, temperaturę, szybę przednią i szybę tylną
Sorry
A, i jeszcze dopytam: żeby to było, to kupujesz jakąś ichniejszą subskrypcję?
Cytat: Henio w 18 Marca 2026, 12:45:58A, i jeszcze dopytam: żeby to było, to kupujesz jakąś ichniejszą subskrypcję?Przez pierwsze 4 lata (a właściwie 4,5 roku) miałem za free, a potem wykupiłem subskrypcję na kolejne 4 lata za 599,99 PLN