Autor Wątek: Problem z hamulcem  (Przeczytany 490 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ROMEO

• Toyot Leżący
  • *
Problem z hamulcem
« dnia: 02 Czerwca 2026, 20:11:35 »
Witam Wszystkich
Dzisiaj zapaliły się wszystkie kontrolki hamulcowe;żółta ,czerwona i ESP oprócz checku silnika pedał hamulca twardy ledwo dojechałem do domu jutro odstawiam na warsztat ale proszę o jakieś sugestie - przejechane 494 tys km .
Dzięki za porady
Romuald

Offline Colin

• Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
Odp: Problem z hamulcem
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Czerwca 2026, 20:25:18 »
Witamy, padła pompa budująca ciśnienie, regeneracja, używka, nowa -
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

Offline ROMEO

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Czerwca 2026, 17:42:19 »
Dzięki za info kody błędu to;C1252;C1253 i C1256 - dzisiaj po 1 dniowym postoju u mechanika jadąc do domu żeby odstawić do innego mechanika wszystko wróciło do normy ale jestem na etapie poszukiwania używki .

Offline ROMEO

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Czerwca 2026, 22:15:48 »
Witam Wszystkich
Dzisiaj zapaliły się wszystkie kontrolki hamulcowe;żółta ,czerwona i ESP oprócz checku silnika pedał hamulca twardy ledwo dojechałem do domu jutro odstawiam na warsztat ale proszę o jakieś sugestie - przejechane 494 tys km .
Dzięki za porady
Romuald
Proszę o podpowiedż gdzie dostanę używkę pompy hamulcowej kompletnej do Toyota Prius Plus 2013r - te co sprzedają na Allegro według mnie żadna nie pasuje do mojego modelu , pomimo że niektórzy podają że będzie pasować po wpisaniu mojego VIN AI podaje inne nr katologowe aniżeli te na Allegro

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl