Autor Wątek: Co kupić?  (Przeczytany 11263 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Bartek72

• Gość
Co kupiÌ?
« Odpowiedź #30 dnia: 23 Sierpnia 2005, 06:50:41 »
Cytuj (zaznaczone)
A 83400 to juzÿ prawie awensis a te to trzeba cholernie pilnowac´ bo sie˛ z?odziejom podobaja˛

Zareczam Ci wlasnym przykladem, ze Corolle zlodzieja tez sie podobaja.

drakon

• Gość
Co kupiÌ?
« Odpowiedź #31 dnia: 23 Sierpnia 2005, 08:09:29 »
Dziękujębardzo Leniwiec  dzięki Tobie zaczynam coć z tego rozumieć ale mam jeszcze jedno pytanie , może pomożesz, o ile wzrasta zużycie paliwka po wstawieniu tego modułu (TTE)  oczywiście chodzi mi o jakąś średnią wartość

Temat rozwija siiępozornie w innym temacie , ale to tylko pozornie te informacje mają dla mnie znaczenie przy wyborze modelu    (to do Panów moderatorów    pozdrawiam)

Leniwiec

• Gość
Co kupiÌ?
« Odpowiedź #32 dnia: 23 Sierpnia 2005, 12:24:07 »
Ciesze się, że moge pomóc  :D
Co do zużycia paliwa i wrażeń z jazdy to najlepiej pisz do K.A.
On ma box TTE w swojej Corolli 2.0 i chyba na zwiększone zużycie paliwa nie narzeka. Dodatkowym plusem tego boxa jest wyłącznik - jak box nie jest Ci akurat potrzebny to go odłączasz i już.
Ale dla mnie to dalej nie jest warte 4 tys PLN :cno

Dlatego jeśli chcesz kupować auto naprawde na lata, to ja dalej doradzam Ci lepiej wyposażone 1.4 D4D kombi Sol - mocy niewiele mniej, a jeśli silnik ma faktycznie sterownik Boscha to schipujesz go w przyszłości z prawdziwego zdarzenia.

Jest też jeszcze wariant extreme - Corolla Verso 2.2 D4D 136KM. Niestety cenowo wychodzi to jak za Ave 2.2 D4D 150KM   :shock:  :shock:  :shock:
Ktoś zdrowo ocipiał w TMPL   :cwalbrush

drakon

• Gość
Co kupiÌ?
« Odpowiedź #33 dnia: 24 Sierpnia 2005, 09:17:50 »
NA sobotęumawiam sie na jazde próbną  1.4  2.0 D4D i 1.6
Opiszęwrażenia i pewno zapadnie ostateczna decyzja :)

drakon

• Gość
Co kupiÌ?
« Odpowiedź #34 dnia: 27 Sierpnia 2005, 15:11:44 »
Decyzja zapadła  2.0 diesel
Jak dla mnie topik można zamykać.  Dziękujęwszystkim za rady i porazy.

Pozdrawiam: Drakon

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl