Autor Wątek: Previacy - proszę o pomoc.  (Przeczytany 2824 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Quazarro

• Gość
Previacy - proszę o pomoc.
« dnia: 16 Września 2005, 15:16:15 »
Witam,

przymierzamy siędo zmiany auta. Czy jest szansa, by jakiś właściciel Previi mieszkający w Wawie znalazł chwilkęczasu, by zademonstrować nam swoją brykę? Chodzi o to, że moja Kochana Żona jest dość drobną osóbką i nie chcę, by z powodu gabarytów samochodu, miała opory przed jazdą samochodem.
druga sprawa: czy po kodzie VIN można odczytać jakieś dodatkowe informacje, dotyczące samochodu?
trzecia sprawa: mamy do wyboru instalacjęgazową 2gen i 4gen. róznica pomiędzy nimi wynosi 1500PLN. Ja nastawiam sięna 4gen, ale gazownicy przekonują, że 2gen również sięsprawdzi.
czwarta sprawa: ile jest miejsca w bagażniku, gdy wszystkie siedzenia (2 i 3 rząd) są na swoich miejscach?
piąta: czy łatwo poruszać siępo mieście takim autobusem? obecnie jeździmy Toyota Cariną kombi i to nie jest małe auto... ciężko będzie sięprzesiąść?

Pozdrawiam,
Dobromir
« Ostatnia zmiana: 31 Stycznia 2006, 20:28:14 wysłana przez janmor »

Spro-ket

• Gość
Previacy - proszê o pomoc.
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Września 2005, 15:47:58 »
Zapytaj tez na nowej stronie Previaków.

http://www.previa.pl/forum/index.php

Selo

• Gość
Previacy - proszê o pomoc.
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Września 2005, 17:22:30 »
Prevką relatywnie fajnie sięjeździ po mieście. Mam doświadczenie w jeździe kilkoma kombikami i przestawic sie nie jest az tak ciezko. Widok jest lepszy, bo wyzej, trzeba uwazac, bo auto jest szersze niz wiekszosc aut klasy sredniej, czesto patrzec w lusterka i powinno byc ok :)

a do bagaznika mysle ze wejdzie podobnie jak do cariny kombi, przy 7 miejscach.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl