Autor Wątek: podgrzewane lusterka  (Przeczytany 20707 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jacku

• Gość
podgrzewane lusterka
« Odpowiedź #15 dnia: 20 Lipca 2005, 10:07:31 »
Witam wszystkich i kolejne pytanie....  :modlitwa  
Jestem bardzo przyzwyczajony to jeżdżenia z naklejonymi małymi lustrkami panoramicznymi - takimi okrągłymi, które nakleja sięna lustrko i tu mam pytanie, czy ktoś próbował to naklejać na podgrzewane lusterka ?
W opisie wyczytałem że podgrzewane lusterko może rozgrzać sie do wysokich temperatur, oczywiście włączyłem sobie takie podgrzewanie ale nie wydaje mi sie  żeby aż tak bardzo siędo rozgrzewało...
Myślicie że "nic złego" sie nie stanie po naklejeniu takich lustrek (one są przuyklejanie na takiej taśmie dwustronnej - taka gąbka klejąca z dwóch stron....)
pozdrawiam Wszystkich
Jacek  :roll:

sp0rting

• Gość
podgrzewane lusterka
« Odpowiedź #16 dnia: 20 Lipca 2005, 10:18:37 »
klej...przeciez to nie zajmuje całej powierzchni lusterka tylko jakies pare cm...najwyzej jak ci sie kiedys przepali  wydasz jakies 50 pln na wkład.

zreszta to ogrzewanie w toyotach jest jakby to powiedziec delikatniejsze, w drugim samochodzie (ibiza) grzeje duzo mocniej.

Offline McRancor

• Toyot Leżący
  • *
podgrzewane lusterka
« Odpowiedź #17 dnia: 20 Lipca 2005, 10:31:22 »
Nie sądze żeby coś mogło sięzłego stać, te lusterka nie rozgrzeją siędo temperatury wyższej niż na porządnym słońcu, także możesz śmiało naklejać, wklad grzejący jest pod lusterkiem i naklejanie bajerów na lusterko nie zaszkodzi mu na pewno :)

Bisua

• Gość
podgrzewane lusterka
« Odpowiedź #18 dnia: 20 Lipca 2005, 13:58:29 »
mysle ze nic sie z tym złego nie stanie :):) wg mnie znacznie wyższe temperatury są kiedy np autko stoi na słoncu a jednak wtedy nic sie z takimi wkładami nie dzieje

mmisiek75

• Gość
Odp: podgrzewane lusterka
« Odpowiedź #19 dnia: 19 Kwietnia 2006, 09:45:30 »
W mojej nowej Ave lusterka sa podgrzewane strasznie wolno, slabo. Czy to normalne ? W Megane dzieje sie to bardzo szybko.
Pozdrawiam
Misiek

olisadebe

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 06 Listopada 2006, 22:03:09 »
Pragnę zauważyć, że w mojej AVE I lusterko grzeje bardzo mocno i szybko radzi sobie ze śniegiem. Działamto zdecydowanie lepiej niż w samochodach, którymi jeździłem wcześniej.

Qba

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 06 Listopada 2006, 22:10:11 »
Niestety, w T25 podgrzewanie lusterek jest zauważalnie słabsze, niż w T22. T22 radziła sobie bez problemu nawet z deszczem.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl