Autor Wątek: filtr przeciwpyłkowy (F)  (Przeczytany 14377 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

AdrianG

• Gość
Odp: filtr przeciwpyłkowy (F)
« Odpowiedź #15 dnia: 31 Maja 2007, 21:44:52 »
Mam takie pytanko czy jeżeli w mojej Cari jest klima to oznacza na 100% że mam również filtr przeciwpyłkowy? Szukałem w miejscu opisanym w tym wątku ale jakoś coś mi tam nie pasuje, nie mogłem zmacać żadnej sprężystej zapinki.

pozdrawiam,
A.

Offline Zigi

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #16 dnia: 01 Czerwca 2007, 00:07:02 »
z tego co mi wiadomo kazda cari z klima miala filtr przeciwpyłkowy

ja mam natomiast takie pytanie czy w komorze silnika po sciagnieciu oslony podszybia(zeby dostac sie do mechanizmu wyceiraczek) obok niego jest wlot powietrza zasloniety blaszka, czy tam powinien byc jakis filtr?
!!!!WROCEK!!!!

ThorsHammer

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 01 Czerwca 2007, 00:12:20 »
ja mam natomiast takie pytanie czy w komorze silnika po sciagnieciu oslony podszybia(zeby dostac sie do mechanizmu wyceiraczek) obok niego jest wlot powietrza zasloniety blaszka, czy tam powinien byc jakis filtr?

U mnie jest tylko ta blaszka. Nie ma żadnego filtra

Mam takie pytanko czy jeżeli w mojej Cari jest klima to oznacza na 100% że mam również filtr przeciwpyłkowy? Szukałem w miejscu opisanym w tym wątku ale jakoś coś mi tam nie pasuje, nie mogłem zmacać żadnej sprężystej zapinki.

Miejsce na filtr powinno być. A to czy jest on zamontowany czy nie to już inna sprawa.
Co do samego miejsca to ta zapinka nie jest sprężysta. Jest to kawałek plastiku, który trzeba pociągnąć do góry żeby go wyjąć

AdrianG

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 01 Czerwca 2007, 21:34:32 »
rzeczywiście miejsce na filtr znalazłem ale nie było tam nic poza kupą liści kurzu i bóg jeden wie czego jeszcze - tak więc odkurzacz w ruch, potem nawiew max i filtr przeciwpyłkowy jest już na miejscu - montaż 3 minuty!
Dzięki.

Grabarz

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 10 Czerwca 2007, 16:27:10 »
juz filtr znaleziony... ;D
ale bez porzadnego odkurzacza nie bede wstawial swiezego filtra - pewnie do jutra pojezdze sobie bez niczego, bo nie bede montowal z powrotem starego (masakra - nigdy w zyciu nie widzialem tak brudnego filtra)
swoja droga ciekawe czy wkladanie filtra wyjdzie mi tk samo dobrze, jak wyjmowanie go... ;>
« Ostatnia zmiana: 10 Czerwca 2007, 17:12:56 wysłana przez Grabarz »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl