Autor Wątek: Z serii czy warto - E11  (Przeczytany 1747 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

johny_b

• Gość
Z serii czy warto - E11
« dnia: 30 Września 2005, 13:54:10 »
Corolla Liftback 1998, 102tys. km, silnik 1.4, 4x poduszki pow.,alum. felgi, książka serwisowa.
Cena 15500 + oplaty. Auto jest z niemiec, juz je ogladalem i nim jechalem nawet kawalek   :lol:  . Wrazenia z jazdy calkiem pozytywne, zadnych stukow z zawieszenia, sprzeglo chodzi idealnie, nie sciaga. Organoleptycznie wyglada ok. Jedyny problem to hamulce, podobno auto dlugo stalo i skorodowaly tarcze, przez co auto dosc slabo hamuje (momentalnie zalacza sie ABS). Czy to mozliwe zeby przez to ze auto nie bylo uzywane tak skorodowaly tarcze. Gosc ktory sprzedaje to auto zadeklarowal sie ze da tarcze do przetoczenia, ale wg mnie chyba lepiej by bylo wymienic, razem z klockami. Zanim sie zdecyduje chce wziac to auto do ASO Toyoty.  I dopiero wtedy zdecydowac. Co o tym myslicie? Na co warto zwrocic szczególną uwage?
Dodam tylko na koniec ze  VIN: JT164EEB103066580.

Pozdrawiam

Offline marekw

• Toyot Chodzacy
Z serii czy warto - E11
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Września 2005, 14:04:25 »
Ciężko po opisie ocenić stan samochodu. Cena wyjściowa jest IMHO dobra, zależy ile jest opłat (akcyzy). Moja Corollka stała od maja w garażu (do połowy września) i też były tarcze pordzewiałe.  Nie patrzyłem jakie są teraz, ale nie mają bicia, hamulce są bardzo mocne, nie ściągają. Odnośnie stanu technicznego niech sięjednak ASO wypowie.

rwaw

• Gość
Z serii czy warto - E11
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Września 2005, 18:29:00 »
weż do aso i sprawdź info w aso co było zmieniane czy jest powypadkowy itd jeżeli wszystko w porządku i wyposarzenie Ci odpowiada to bierz  :)

krzys67

• Gość
Re: Z serii czy warto - E11
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Września 2005, 21:34:19 »
Cytat: johny_b

Dodam tylko na koniec ze  VIN: JT164EEB103066580.

Podales zly numer VIN, sprawdz jeszcze raz...  :chmmm

sorry - to ja cos skopalem   :lol:  

data produkcji 12.1997, pierwsza rejestracja pewnie 1998

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl