Autor Wątek: TUning wnetrza:)  (Przeczytany 13893 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Oakhallow

• Gość
TUning wnetrza:)
« Odpowiedź #15 dnia: 12 Sierpnia 2004, 14:09:37 »
Czytam i czytam... i zbiera we mnie coraz wieksza ochota na indywidualizacje mojego yarka. bo jak na razie jest do bolu seryjny.

Ogolna koncepcje juz mam i na pewno pobawie sie w zmiane kolorkow.
Ale na razie priorytetem jest dla mnie odtwarzacz CD. Mam wersje japonska z 99, jeszcze z kasetowcem. W watku wyzej jest o wymianie fabrycznego radia. I teraz moje pytanie: Czy nowe radio dokladacie w wolnej kieszeni ponizej (miejsce na czytnik cd do gps - tak przynajmniej jest w mojej instrukcji) czy wymieniacie to fabryczne, pod deska??? Czy da sie kasetrowca wymienic na CD (chyba potrzebna nowa deska z otowerem - jest to do kupienia???)

Pozdrawiam!!!

Oakhallow

pankuba

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 12 Sierpnia 2004, 14:51:11 »
Polecam obszycie kierownicy i gałki biegów :bdance

Offline E9

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #17 dnia: 12 Sierpnia 2004, 14:55:54 »
Cytuj (zaznaczone)
gałki biegów

da się??? czy terzeba kupic skórkowa??

bo kierownicęsam obszyłem

8)

Connect 1.8TDCi 109KM i 260Nm by Vtech :)
Tego słucham - http://www.polskastacja.pl - Lata 80-90

GAK

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 12 Sierpnia 2004, 15:18:23 »
Cytat: Oakhallow

Ale na razie priorytetem jest dla mnie odtwarzacz CD. Mam wersje japonska z 99, jeszcze z kasetowcem. W watku wyzej jest o wymianie fabrycznego radia. I teraz moje pytanie: Czy nowe radio dokladacie w wolnej kieszeni ponizej (miejsce na czytnik cd do gps - tak przynajmniej jest w mojej instrukcji) czy wymieniacie to fabryczne, pod deska??? Czy da sie kasetrowca wymienic na CD (chyba potrzebna nowa deska z otowerem - jest to do kupienia???)

Oakhallow

musialbys kupic caly ten klocek co jest pod regulacja nawiewow... oczywiscie z przyklejonym cd... bo przerobic z kaseciaka sie nie da ;) ale zaplacisz za to kupe kasy (o ile znajdziesz takie radio- chyba ze ASO) do tego moze byc plastik nie pod kolor... a radio bedzie srednio zlej klasy ;)

lepiej kup sobie jakies fajne zwykle radyjko i wstaw w ta szpare pod. montuje sie je wyciagajac calego klocka i wsuwajac radio (bez ramki ozdobnej!!) od tylu... wchodzi idealnie. potem musisz wcisnac galke regulacji od starego zeby nie odstawala, przelaczyc wyswietlacz na srednie spalanie (np.) i jazda !
aaa jeszcze zasilanie... polecam pociagnac bezposrenio od akku kablem okolo 2x0,75 albo wpiac sie w kabelki od kostki oryginalnego radia...
no ale z nowym radiem juz nie mozesz bazowac na glosnikach seryjnych...  wiec 16,5 w drzwi, w miejsce seryjnych gwizdki wszystko na nowych kablach 2x1,5mm i gra ;)
przejdz na forum car-audio tam sie wiele doczytasz i poogladasz no i zawsze mozesz zapytac.

pankuba

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 12 Sierpnia 2004, 15:56:21 »
Cytat: E9

da się??? czy terzeba kupic skórkowa??

jak sięda to sięda  :wink:

Na poprzednim forum był/jest? adres do tapicera samochodowego w Ursusie. Gość nie jest najtańszy ale pro.

Jak chcesz to mogęsiędoszperać, jeszcze namiar powinienem mieć.

GAK

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 12 Sierpnia 2004, 16:02:09 »
ten koles  sprzedaje rozne skorkowe rzeczy do samochodu... kupilem od niego galke i worek na skrzynie biegow... material i wykonanie bardzo dobre !!! cena tez dosc niska. z tego co wiem zajmuja sie tez obszywaniem profesjonalnym.... np kierownic... ale to juz musi miec ta kierownice na miejscu niestety.
g.

Oakhallow

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 12 Sierpnia 2004, 16:05:31 »
GAK daj namiar na tego fachowca. Zalezy mi na porzadnym obszyciu kierownicy.

Oakhallow

GAK

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 12 Sierpnia 2004, 16:15:53 »
kliknji w "koles" ;) innych namiarow nie mam

ale z czystym sumieniem moge polecic... tylko wysylka dlugo trwala... ale sam sobie wybralem kolor skory a nwet nici jaka przeszyl wszystko !!!

g.

CoOljaCk

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 12 Sierpnia 2004, 17:02:39 »
Cytat: Crit
ale najpierw trzeba siętam dostać a to nie jest właśnie proste

bardzo prosto tylko trza wiedziec jak :)

Crit

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 12 Sierpnia 2004, 18:45:19 »
zamieniam sięw słuch  :D

Smok

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 13 Sierpnia 2004, 07:52:38 »
Cytat: Oakhallow
GAK daj namiar na tego fachowca. Zalezy mi na porzadnym obszyciu kierownicy.

Oakhallow

Ja Ci sprzedam moją!!! Obszyłem swoją kierownicęa 2 dni potem kupiłem oryginalną. Zobacz TU . Kierownica powinna też pasować do Corolli- gorąco polecam

Hicks

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: 13 Sierpnia 2004, 09:39:00 »
Proponujępodpytać panakubę
Ma w corroli obszytą fajeręi gałkęz mieszkiem - bardzo ładnie i dwukolorowo.

Oakhallow

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 13 Sierpnia 2004, 09:53:22 »
Smok, fajnie wyglada  :aslyer

A juz myslalem, ze skoro mam ajerbega to juz jestem skazany tylko na obszywanie, a tu widze ze spokojnie moge kupic nowa.

Dzieki za oferte sprzedazy, ale ja bede szukal czegos z niebieskim.

Oakhallow

MaLy_RaDeK

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: 12 Października 2004, 20:08:21 »
Oryginalna, sportowa kierownica do Yarisa...
Wypas  8)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl