Ale na razie priorytetem jest dla mnie odtwarzacz CD. Mam wersje japonska z 99, jeszcze z kasetowcem. W watku wyzej jest o wymianie fabrycznego radia. I teraz moje pytanie: Czy nowe radio dokladacie w wolnej kieszeni ponizej (miejsce na czytnik cd do gps - tak przynajmniej jest w mojej instrukcji) czy wymieniacie to fabryczne, pod deska??? Czy da sie kasetrowca wymienic na CD (chyba potrzebna nowa deska z otowerem - jest to do kupienia???)
Oakhallow
musialbys kupic caly ten klocek co jest pod regulacja nawiewow... oczywiscie z przyklejonym cd... bo przerobic z kaseciaka sie nie da

ale zaplacisz za to kupe kasy (o ile znajdziesz takie radio- chyba ze ASO) do tego moze byc plastik nie pod kolor... a radio bedzie srednio zlej klasy
lepiej kup sobie jakies fajne zwykle radyjko i wstaw w ta szpare pod. montuje sie je wyciagajac calego klocka i wsuwajac radio (bez ramki ozdobnej!!) od tylu... wchodzi idealnie. potem musisz wcisnac galke regulacji od starego zeby nie odstawala, przelaczyc wyswietlacz na srednie spalanie (np.) i jazda !
aaa jeszcze zasilanie... polecam pociagnac bezposrenio od akku kablem okolo 2x0,75 albo wpiac sie w kabelki od kostki oryginalnego radia...
no ale z nowym radiem juz nie mozesz bazowac na glosnikach seryjnych... wiec 16,5 w drzwi, w miejsce seryjnych gwizdki wszystko na nowych kablach 2x1,5mm i gra

przejdz na forum car-audio tam sie wiele doczytasz i poogladasz no i zawsze mozesz zapytac.