Autor Wątek: Alarm  (Przeczytany 1994 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

maciejsony

• Gość
Alarm
« dnia: 08 Października 2005, 13:29:23 »
Witam kilka dni temu kupiłem Toyote Corolle 1.4 VVti rocznki 2000 dostałem także pilota ale nie mam pojęcia do czegu służa 2 przyciski prosze o pomoc

przycisk nr 1 słuzy do zamykania i otwierania central zamka. Gdy otworze normalnie kluczykiem włacza sie alarm i tym przyciskiem moge go wyłaczyć. Nie wiem natomiast do czego służa te 2 pozostałe małe przyciski. Pozdrawiam

maro

• Gość
Alarm
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Października 2005, 14:52:23 »
ja mam do rolki 2000r 1,4 alarm challenger ST800P i u mnie pilot wygląda troche inaczej ale też są 3 przyciski które w/g instrukcji służą do:  CICHE UZBROJENIE: nacisnać przycisk 2 a nastepnie 1 to samo pózniej -CICHE ROZBROJENIE  FUNKCJA PANIC(uruchomienie syreny): przytrzymać pzrycisk 2 ,syrena wlaczy sie na 30 sek . Rozbrojenie przycisk 1 .Sam przycisk 2 służy do  do blokowania drzwi bez alarmu i odblokowywania. Przycisk 3 powoduje otwarcie bagażnika. NAciśniecie przycisku 1 i naciśniecie go ponownie podczas świecenia sie kierunkowskazow- zablokowanie czujników (np. można zostawić psa w samochodzie) jest jeszcze pare opcji np. blokowanie funkcji antynapadowej -stacyjka w poz. zaplon, nacisnąć przycisk antynapad. , i nacisnąć jednocześnie przyciski 1 i 2  odwrotnie - odblokowanie.Wydaje mi sie ze wszystko zależy od tego jak zaprogramowali ci pilota ,najlepiej pojedz do jakiegos serwisu i niech ci wytlumacza jak masz u siebie albo ustawia ci tak jak bedziesz chciał. Miłego użytkowania rolki.  :roll    :roll    :roll

maciejsony

• Gość
Alarm
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Października 2005, 15:22:32 »
ok dzieki pozdrawiam

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl