Autor Wątek: uszkodzenie zderzaka...  (Przeczytany 2666 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

leon

• Gość
uszkodzenie zderzaka...
« dnia: 25 Października 2005, 14:38:49 »
Witam!! Mam pewien problem natury estetycznej ze tak powiem.  :cproblem   Podczas mycia, na przednim zderzaku pod prawym leflektorem zauwazylem zdarcie lakieru oraz (troche wyzej) niewielki ubytek materialu. Listwa ochronna tez jest troche zdarta, ale to nie jest problem, mysle ze czernidlo skutecznie sobie z tym poradzi. W zwiazku z tym czy sa dostepne na rynku jakies... uzupenienia,... (nie wiem jak to nazwac), zestaw "domowy lakiernik"   :P  lub tp. preparaty ktorymi szlo by to szybko i w miare tanio zatuszowac (dodam ze to srebrny metalik). Pozdrawiam. Mysle ze mi pomozecie.

Bubu

• Gość
uszkodzenie zderzaka...
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Października 2005, 15:14:33 »
domowym sposobem ciezko bedzie ci doprowadzic to do stanu idealnego radzilbym wizyte u lakiernika jezeli bedzie lakierowanie miejscowe to powinienes zamknac sie w kwocie 100pln. Zreszta jestem zdania ze zderzak przedni to trzeba lakierowac co kilka lat. Swoj juz mialem malowany a juz mi sie nie podoba i przydaloby mu sie malowanko

Offline E9

• Toyot Zmotoryzowany
uszkodzenie zderzaka...
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Października 2005, 21:28:20 »
Cytat: leon
Wkurza mnie to tym bardziej, ze to nie ja w cos grzmotlem (jezdze tym autem tylko ja i chyba bym to zauwazyl) tylko ktos na parkingu odarl mi auto

tak tak - a świstak siedzi i zawija w sreberka  :wink:

skoro jest wżer to cięzko sprawa... tylko sztukowanie plastiku wchodziłoby w grę

Connect 1.8TDCi 109KM i 260Nm by Vtech :)
Tego słucham - http://www.polskastacja.pl - Lata 80-90

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl