Autor Wątek: Oryginalne radio kasetowe-jaka wtyczka  (Przeczytany 2001 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kichu

• Gość
Oryginalne radio kasetowe-jaka wtyczka
« dnia: 27 Października 2005, 14:51:14 »
Witam
Czy ktos z Szanownych Grupowiczow wie jaka wtyczka wystepuje z tylu oryginalnego radia kasetowego montowanego w toyotach m in z 97 r?Wiem ze mozna rozkrecic i samemu zobaczyc ale moze ktos wie i oszczedzi mi tej zabawy.Czy jest to standardowy wtyk jak wystepuje teraz w innych odtwarzaczach?Czy bede mogl w przyszlosci pozbyc sie tego radia i bez problemu kupic cos z CD czy bedzie trzeba kombinowac z podlaczeniem.Dziekuje za wszyskie informacje
Pozdrawiam
Krzys

Offline Swoop

• Administrator
  • Toyot Spamer
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Października 2005, 14:59:50 »
wydaje mi się, że aby podłączyć inne radio będziesz potrzebował takiej przejściówki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69734523
 a aby podłączyć te radio w innym samochodzi z kostką ISO, tę: ttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=68282316

Prongo

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Października 2005, 13:23:44 »
Z tego co sięorientujęto oryginalny sprzęt Toyoty nie potrzebuje żadnych przejściówek - kostka podłączeniowa jest wg standardu Toyoty. Jeśli będziesz zmieniać sprzęt np. na CD-odtwarzacz to musisz sięupewnić jaki standard ma gniazdo podłączeniowe jeśli będzie to ISO to musisz kupić przejściówkęwskazaną przez Swoop'a. Ja montowałem do mojej Corolli CD-odtwarzacz i musiałem tęprzejściówkędokupić.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl