Autor Wątek: Dźwignia otwierania bagażnika  (Przeczytany 5154 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

CzapCzap

• Gość
D¼wignia otwierania baga¿nika
« Odpowiedź #15 dnia: 08 Listopada 2005, 16:45:36 »
Cytat: kecaj
DO CzapCzap linka do otwierania znajduje sie nie w klapie bagaznika tylko w bagazniku  :D

Wiadomo, ze w bagazniku. Ale u mnie w sedanie linka jest poprowadzona przy zawiasie klapy az do zamka, ktory znajduje sie na klapie.

kecaj

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 09 Listopada 2005, 06:34:34 »
Cytat: CzapCzap
Wiadomo, ze w bagazniku. Ale u mnie w sedanie linka jest poprowadzona przy zawiasie klapy az do zamka, ktory znajduje sie na klapie.
   Sorry mam liftbacka i nie wie jak jest w sedanie :oops:

CzapCzap

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 09 Listopada 2005, 17:48:00 »
Cytat: kecaj
Cytat: CzapCzap
   Sorry mam liftbacka i nie wie jak jest w sedanie :oops:

Nie ma sprawy, przynajmniej ja teraz wiem jak jest to rozwiazane w Liftbacku   :D

wilsonik

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 12 Listopada 2005, 14:11:40 »
Witam, z tego co wyżej wyczytałem, wiem już że przy fotelu kierowcy nie ma regulacji linki od bagażnika.
A gdziekolwiek jakaś regulacja jest, chodzi o liftback?
U mnie wlasnie linka jest zamocowana, ale jest luźna i jak pociągędzwigienkę, to otwiera bagażnik, ale nie do końca.
Więc w sumie i tak musze ją kluczykiem otworzyć.

kecaj

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 12 Listopada 2005, 21:10:28 »
Ja nie widzialem zadnej regulacji linki  :cry: i tez mam ten sam problem co wilsonik
Cytat: wilsonik
U mnie wlasnie linka jest zamocowana, ale jest luźna i jak pociągędzwigienkę, to otwiera bagażnik, ale nie do końca.
Więc w sumie i tak musze ją kluczykiem otworzyć.
, na razie wymyslam patenty swoje - na ograniczniki gumowe dodalem gumy ( te od podwieszania tlumika , przeciete na pol - zeby pobrubic zamykanie ) nastepnie owinelem opaska ( do instalacji elektrycznej ) popychacz ( zeby byl grubszy )
ktory odchyla jezyczek  na razie sie sprawuje dobrze ale raczke do otwierania bagaznika musze ciagnac w kierunku srodka fotela :wink:    Wydaje mi sie , ze u nas wyciagnela nam sie linka . Mozna jeszcze pokombinowac z nakretka nr.6 przeciac ja z jednej strony i podlorzyc pod kulke.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl