Autor Wątek: Demo car Yaris - dla Waszej Informacji  (Przeczytany 2516 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Bartosz81

• Gość
Demo car Yaris - dla Waszej Informacji
« dnia: 04 Listopada 2005, 13:50:05 »
Witam,

Właśnie mam zamiar zamontować konkretny sprzet nagłaśniający w moim Yarisku.
Sprzęt bedzie oparty na pewnej nowej marce, która zdobyła juz sporo nagród na zachodzie ale w Polsce dopiero o niej usłyszycie. Mój bardzo dobry przyjaciel bedzie dystrybutorem tej marki na Polske, wiec jęsli któryś z klubowiczów myśli o nowym sprzecie audio lub/i video to moze lepiej poczekac maks. 1 miesiąc aby zdązyć posłuchac u mnie w Yarisku a potem zadecydować czy marka jest warta uwagi,a jest napewno.
Przedział cenowy jest bardzo duzy, od skromnych głośników po głośniki High End które zdeklasowały nawet taką markęjak Focal i to za duzo mniejsze pieniadze! Wszystko poprate testami w zachodnich gazetach.

Tak dla Waszej informacji to wszyscy teraz wiedzą co to jest Hertz, to ja Wam powiem ze ta marka również została sprowadzone tez przez mojego bardzo dobrego znajomego.

Oczywiście dla klubowiczów wywalcze rabaty na sprzet oraz na montaze jesli ktoś bedzie zainteresowany.
Jak coś to kontakt jest w moim profilu. a jak komus sie nie chce zaglądać to podaje numer 660 667 887
bevion@go2.pl

POzdrawiam i mam nadzieje ze nie naruszyłem regulaminu. W sumie robie to dla dobra Klubu i jego klubowiczów.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl