Autor Wątek: Prosze o opinie  (Przeczytany 1645 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Quest_21

• Gość
Prosze o opinie
« dnia: 12 Listopada 2005, 12:35:45 »
Zaglebiajac sie w tajniki car audio  :wink:   i szukajac przyzwoitych glosnikow do Yariska( podpietych, poki co, pod seryne radio) trafilem dzis do sklepu z takimi rzwczami no i zapytalem sie co by mi polecieli, jakie sa ceny itp.
Gosc stwierdzil, ze JBL to w ogole smieciowa marka(cytuje) a Hertz raczej tez niezbyt godny uwagi.
Proponuje mi za to swietne glosniki firmy Kicx.
Ceny za separowany zestaw razem ze zwrotnica zaczynaja sie od 317 zl.
Nie odsluchiwalem tam tego bo troche mi sie spieszylo, ale moje pytanie do was jest takie: co to w ogole jest za firma, jakiej jakosci maja sprzet, czy oplaca sie to zalozyc  :?:  

Bardzo prosze o opinie

Offline bbartek22

• Toyot Spamer
Prosze o opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Listopada 2005, 12:52:58 »
To ten typ w sklepie jakiś głupi  :aduh  ja bym brał JBL, pionner, sony albo coś w tym stylu, chyba że chcesz kupić coś z górnej półki :twisted:  Ale napewno bym nie kupił Kicx ani Hertz

Spro-ket

• Gość
Prosze o opinie
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Listopada 2005, 15:04:17 »
Cytat: Quest_21
Proponuje mi za to swietne glosniki firmy Kicx.

Sprzedawca jest od tego żeby wypchnąć to co ma , a w jaki sposób to już inna sprawa.
Powinieneś porównać tego koreana z innymi firmami słuchowo.
Każdy ma swoje preferencje w porównaniu z funduszmi.
Wszystkie trzy wymienione firmy wg mnie są z podobnego poziomu popularniaków.

Offline Red_Point

• Toyot Spamer
    • www.RedPoint.ilto.pl > ZAPRASZAM > Yaris, Yaris FL, Avensis ...
Prosze o opinie
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Listopada 2005, 16:41:26 »
1. JBL - niskie serie to faktycznie kaszanka.... - napisales ze ma to byc pod fabrycznym radiem, wiec napewno odpada, bo zeby wycisnac z tych glsonikow 'cokolwiek' musi byc jakis wzmak.......
2. Hertz - baaardzo dobre glosniki, zestawy rowniez za w miare nie wygurowana cene! napewno bardziej poprawne od JBL i Kicx'a - wnioskuje wiec z wypowiedzi tego 'Pana' ze jest malo rozgarniety, albo faktycznie najpierw chce sprzedac co innego....
3. Kicx to oczywisice sprzet firmowy, niestety malo popularny w polsce! produkuja oni i glosniki i suby i wzmaki...... - ich oferta konczy sie jednak raczej na klasie sredniej.....

konkurencja - czyli Hertz i JBL posiadaja sprzet w kazdej klasie 'brzminiowej' i cenowej......
Niech prąd bedzie z Wami !!!

" ... objazd miasta na 18"stkach. Nie przestać! Wrócić na 20"stkach ... " Tede

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl