Autor Wątek: Gdzie instalowac?  (Przeczytany 3084 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Danka

• Gość
Gdzie instalowac?
« dnia: 13 Grudnia 2005, 21:13:40 »
Witam was wszystkich,

sluchajcie:

jaka firme, ktore zajmuje sie ze instalacjami LPG
polecacie pomiedzy regionu Opola - Katowice - Raciborza, ktora rowniez instaluje instalacje KME Diego?

Oczywiscie takze jest cena bardzo wazna...

Pozdrawiam
Danka

Offline Kryspin

• Toyot Spamer
    • Toyota Klub
Gdzie instalowac?
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Grudnia 2005, 09:38:14 »
Danka policz czy ci sięwogóle opłaca zainstalowanie LPG. Instalka Diego wyjdzie około 3,5 tyś. Przy dzisiejszych cenach LPG może ci sięzwracać kilka lat chyba że bardzo dużo jeździsz.
TK Automobile - serwis, naprawa , diagnostyka

keyse Sose

• Gość
Odp: Gdzie instalowac?
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Marca 2006, 08:09:56 »
cześć. jezeli chcesz gaz na lata to nie wchodz z zadną instalacje gazową z listwą wtryskiwaczy "matriX" . diego m.in ma taką listwe

oczywiscie te instalacje są tanie i mają 2 lata gwarancji ale ...

...polecan Landi Renzo  Omegas

Premo

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Kwietnia 2006, 13:44:47 »
hej, mam znajomego gazownika, który zajmuje sie tą tematyką od lat, zamontował już chyba w każdym odelu, podejmował się takich instalacji, gdzie inni wymiękali. Kolo jest [cenzura] fajny. Warsztat ma przydomowy na wsi która zwie się WIKTORÓW ( za drewnianym kościółkiem ;) ) koło Białej na trasie nr 8 na wylocie z Wielunia na Wrocław. Moją toje zagazowałem 60 tyś temu i nie robiłem z lenistwa do wczoraj żadnej regulacji i nie miałem problemów. Zagazowałem już 8 aut znajomych u niego i wszyscy są zadowoleni z jakości i dbałości instalacji, darmowych potem regulacji a przed wszystkim z CEN, które naprawde gościu ma rewelacyjne. Nacałym śląsku nie znalazłem takich ofert jak u niego. Spalanie można wykręcić na trasie 8 litrów LPG jak się spokojnie jedzie :)  (II generacja)
Gorąco polecam. Dokładne namiary podam mailem gdyby ktoś był zaiteresowany. Pozdrawiam

Offline wojber

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 06 Maja 2006, 23:05:59 »
a moze macie i znacie kogos pewnego z Nowego Sącza lub okolic co gaz dobrze montuje

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl