zdjęcia moge Wam przesłać, nie ma problemu, tyle ze wygląda jak wersja po lifcie i nic innego. Co do kwoty: radio z całym panelem (i reg. nawiewami) kupiłem na allegro za 399zł. Radio jest z cd i powiem szczerze ze gra w miare ok. nie jest to jakis audiofilski sprzet ale moze byc. Dokupiłem jeszcze obudowe nagrzewnicy i wentylator z obudową za 350zł. ale po rozebraniu dołu deski okazało sie ze nie trzeba ich wogóle wymieniac tak wiec udało mi sie oddać. trzeba założyć tylko dwa silniczki na obudowe nagrzewnicy jeden a 2 na obudowe dmuchawy. jeden silniczek to koszt ok 30-50zl. jak ktos chce mam takie dwa to moge oddac, mi sie juz nie przydadzą. kupiłem jeszcze wiązke od wersji po lifcie od tych silniczków do panelu sterowania nawiewami. i to wszystko. potrzebne sa dwie wtyczki w panelu i dwie wtyczki do wyzej wymienionych silniczków i to wsio. mnie kosztowało to troche wiecej -taka jest niestety cena za niewiedze. Wy macie juz łatwiej. Gdybym teraz przerabiał uwazam ze kwota 500 góra 600zł razem z wizytą u elektryka. Uważam ze warto bo tyle samo kosztuje kiepkiej klaSY samo RADIO CD , nie wspomne juz o wyglądzie.
pozdrawiam