Autor Wątek: Głośniki w Ave 99 sedan...tył  (Przeczytany 2378 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jamioł

• Gość
Głośniki w Ave 99 sedan...tył
« dnia: 28 Lutego 2006, 10:05:50 »
Czy jest jakakolowiek mozliwosc zamontowania w sedanie na polce tylnej glosnikow - chodzi mi o elipsy...wiem ze od strony bagaznika jest wielka blacha pod tylna polka...chyba jakies zmocnienie. CHce miec tam glosniki ukryte pod tapicerka..poniewaz zostaly mi z poprzedniego samochodu. Prosze o pomoc lub o link do podobnego tematu . Pozdrawiam.

Offline Red_Point

• Toyot Spamer
    • www.RedPoint.ilto.pl > ZAPRASZAM > Yaris, Yaris FL, Avensis ...
Odp: Głośniki w Ave 99 sedan...tył
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Lutego 2006, 10:35:56 »
Czy jest jakakolowiek mozliwosc zamontowania w sedanie na polce tylnej glosnikow

hmm pytanie troche dziwne - pytasz czy jest jakakolwiek...... - penwie ze jest.....
jest mozliwosc zainstalowania nawet 30stki w przednich drzwiach z odpowiednimi komorami.....
mozliwoscie jest wiele i zawsze......

pytanie tylko czy chodzi Ci o jakies 'proste' mozliwosci, czy o to ze maja tam byc i tyle....

jesli maja tam byc, to napewno sie DA!!
a jesli chodzi Ci o prosta mozliwosc to musi sie wypowiedziec jakis posiadacz AVE....;)

pozdrawiam.....
Niech prąd bedzie z Wami !!!

" ... objazd miasta na 18"stkach. Nie przestać! Wrócić na 20"stkach ... " Tede

Jamioł

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Lutego 2006, 11:11:54 »
NIe chodzi mi o przod ani o tył poniewaz mam tam glosniki. Interesuje mnie dokladnie tylna polka pod szyba w sedanie...czy ktos robil to w tylnej polce i czy ta blache w bagazniku da sie zdjac :P POzDraWiaM

Offline Coobah81

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Lutego 2006, 16:01:51 »
zdjąć to sie raczej nie da, ale zawsze można ciąć

"Ciąć metal i krzesać iskry" <- jak to mówią w Monster Garage :D

Jamioł

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Lutego 2006, 20:35:13 »
Dobra bede cial i krzesał iskry...hehe dobre:D nie no szkoda wozu... ;] dzieki za odpowiedz. Pozdro

Offline Coobah81

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Lutego 2006, 22:20:31 »
http://www.elektroda.pl/rtvforum/forum72.html  <- tutaj zapytaj.. może chłopaki już robili coś podobnego w innym aucie typu sedan.. Napewno coś sie wymysli..
pozdrawiam!

PaweÂł G.

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 03 Marca 2006, 15:11:40 »
witam 

Z tą półka to nic nie zrobisz, nie polecam, gdyz blacha jest podwójna, zadnych fabrycznych otworów nawet technologicznych, a co najgorsze wzdłuz półki idą dwa  druty, mechanizmu  zawiasów bagażnika.

I jeszcze kwestia prawna: przy ewentualnym wypadku ubezpieczyciel moze niewyplacic kasy z powodu naruszenia konstrukcji półki( jak to zobacza)!!!

Dlatego nie cudowac lepiej zalozyc dobre glosniki z przodu a jak chcesz to w drzwiach tylnych, to sa napewno otwory na głosniki w blasze drzwi, jedynie w wersji terra nie ma maskownic w boczku ale to mozna prosto zrobic.

zdjecie półki

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl