no właśnie "Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku."
tak mi się wyświetliło na czerwono
a właśnie dziś sobie zamówiłem nówkie sztukie nie śmiganą hila z pojedyńczą kabiną i myślałem że jak wejdę na ten dział to coś poczytam, a tu nawet wymiaty gabarytowe hila sie nie zgadzają więc nyślę że należy odświeżyć ten dział. a ja teraz będę musiał przesiąść się z corolki E11 (chodz zostaje w rodzince) na hila - mam nadzieję że się uda. Bo jak narazie to wstępne założenia i wstępne podejście - jutro mam we Włochach podpisać umowę na 36 miechów po 1,2kilo zł.
Poszukuje nadbudówki do tej pojedyńczej wersji i nie mam zamiara płacić 10kilo zł za to co mi dają w salonie - to 1/6 auta, myśle że za to mogę dać 1/30 ceny auta - jeżeli macie jakieś propozycje rozwiązania tego problemu proszę o pomoc - najchętniej na tel 501096941 daj sygnał ja oddzwonie.
Jutro po 12 podpisuje umowę - więc najlepiej przed tą godziną - wiem że to mało czasu, ale u mnie wszystko jest szybko

pozdrawiam
hilek ma być w kwietniu z RPA srebrny metalik - no chyba że L200 wygra zmagania. To jest ciekawe - odbyłem kontrolną rozmowę tel z mitsu.. w sprawie L200 - zapytałem się o cenę golasa w ich salonie i facet podał mi 104,8kilo zł - stwierdziłem że dużo - po 5 min ta cena wynosiła już 91 kilo zł i to też mnie nie bawiło, więc poprosił o spokojną kalkulację i mój adres e-mail i napewno coś wymyśli. Zobaczymy jutro - ciekawe jest to że tak szybko zlazł z ceny - widać już i w Polska można sie tak targować. Podoba mi się to.
Na marginesie Hilux w wersji podstawowej jest tańszy od np forda transporteta, jest tańszy i szerszy co w moim przypadku ma bardzo duże znaczenie 1540 szerokości ni jak się ma do fordowskiej 1390mm.
cena transportera golasa to 69kilo netto a hila golasa to 65kilo brutto - drobna różnica