Tyle tylko,ze patrzysz na wersje JPN a tu chodzi GB.
Bo tam mnie zaprowadził link, który podałeś :(
Ponawiam prosbe.
Uwaga, tłumaczę:
W pierwszej kolumnie masz opis jakich modeli to dotyczy.
W drugiej są lata wyprodukowania danego pojazdu.
1+2 daje wynik, że dla Ciebie mają być z końcówkami 63,64. Zarówno dla roczników 12.92 - 12.94 jak i 12.94 - 01.96 są te same amortyzatory, czyli nie musisz sięprzejmować czy Twoje auto jest z grudnia czy starsze.
Jakby sięlepiej przypatrzeć, to w komórce z modelami samochodów, w ostatniej linijce jest napisane "Exc. IRL, GTI", co oznacza, "za wyjątkiem modeli dla Irlandii i GTI" czyli dla Twojej również, bo nie podejrzewam że masz egzemplarz z Irlandii.
Natomiast amortyzatory o końcówkach 61,62 mają w pierwszej komórce (w lewym górnym rogu) taki znaczek "IRL", a w ostatniej linijce "Exc. GTI", co oznacza "modele dla Irlandii, oprócz GTI".
Reasumując, potwierdza sięto, co wcześniej napisałem, czyli że wszystko jest napisane i namalowane na stronie Kayaby. Wystarczy dokładnie sięprzyglądnąć.
A tak na marginesie, biorąc pod uwagęnasze dziurawe drogi zastanowiłbym sięnad założeniem tych 61,62 jako "Rough road package " czyli na trudne warunki drogowe (dziurawe drogi). Różnią siępewnie charakterystyką. 61,62 są również przeznaczone dla kombi.
Mam nadzieję, że rozwiałem wszelkie Twoje wątpliwości ?
Zapomniałem o pytaniu "Czy 61,62 będą pasować do mojej ?". Odpowiedź brzmi: TAK - będą pasować.
Pozdro.