Autor Wątek: Katalizator ????  (Przeczytany 3319 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

lennox

• Gość
Katalizator ????
« dnia: 21 Marca 2006, 22:32:49 »
huh wlasnie zbliza mi sie w sobote przeglad...i mam maly problem nie wiem czy sie zmieszcze w normach....ile mnie wiecej kosztuje w pl kata strumienica do camry???i czy da sie jakos zmienic normy czyli cieply silnik czy zimny???moze inna sieka???bo te angielskie malpy mnie nie przepuszcza a chcem ruszac na polska :]]]] pozdro

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
Odp: Katalizator ????
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Marca 2006, 00:53:53 »
ja nie mam pojęcia - patrzyłem po necie i nigdzie nie widzę...

zajrzyj jeszcze na http://www.e-tlumiki.pl/ - tam jest kupa wydechów, ale są katy tzw uniwersalne, więc może to Ci pomoże... najpierw wyskocz na przegląd, a potem się martw jak Ci nie dadzą...

pozdrowionka
\m/
3VZ.pl

Mr Q

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Marca 2006, 01:23:54 »
Nie wiem czy do konca rozumiem ten post ale mnie wyrzucenie starego kata + wspawanie strumienicy z robocizna kosztowalo ~200 pln w znajomym warsztacie, dokladnie nie pamietam.
Nie ma z tym zadnych problemow, autko ladnie jezdzi i przeglad przeszlo bez zgrzytow :)

przemo.

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Marca 2006, 02:42:49 »
chyba to  najsensowniejsze rozwiązanie...

mam pytanie czy wie ktoś może czy wydech od silnika 3VZ-FE bedzie pasował do 1MZ-FE.  bo mi sie wydaje ze to to samo. :)

Offline caffeini

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Marca 2006, 15:27:14 »
huh wlasnie zbliza mi sie w sobote przeglad...i mam maly problem nie wiem czy sie zmieszcze w normach....ile mnie wiecej kosztuje w pl kata strumienica do camry???i czy da sie jakos zmienic normy czyli cieply silnik czy zimny???moze inna sieka???bo te angielskie malpy mnie nie przepuszcza a chcem ruszac na polska :]]]] pozdro
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=93523228 ;D
Przemek

lennox

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Marca 2006, 21:17:47 »
jednak kata nie musze zmieniac..przeglad zrobiony....podobno emisja spalin b.dobra..silnik mam w idealnym stanie i byl podobno cos modyfikowany;]]]]dumnie toyota lata;]mam zamiar jak bede w pl pojade na hamownie i podam wyniki;]]]

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl