Dzięki za odpowiedź!
A co myślisz o pomyśle kolegi Premier? Czy w ogole robił ktoś tak jeszcze

?
Co do tłoczków jeszcze to co, te dwutłoczkowe są gorsze? stosują je dalej czy raczej wycofali się z tego pomysłu? To tak tylko z ciekawości

Co do punktu numer 4. to powiem tak:
Klocki z jednej strony mam juz prawie skonczone (niewiem czemu z tej co nie blokowało kolo ale .... ) ale to chyba skok pedalu powinien byc taki sam, plyn hamulcowy jest, hamulec łapie od około 1 cm od naciśniecia.
Co do pompy to 350 zł mnie ie swędzi w kieszeni

więc wolałbym tego uniknąc:) Zreszta mam dopiero 250 kkm więc to chyba coś szybko ? Gdzie te słynne 800kkm

hehe a moze to tylko silnika sie dotyczy a reszta szybciej nawala:)
No efekt jest taki jakby pompa przepuszczała, ale w sumie hamuce są dobre tylko pedał jest taki gumowaty no i daleko wchodzi. W sumie kwestia przyzwyczajenia,
ponoć automaty tak mają ale myśle że jak stoje w miejscu i nacisne to pedał nie pownien wchodzic głeboko i jak już nacisne drugi raz szybko po tym pierwszym razie, to tez tak schodzi pedał, moze do samej podłogi to przesadzilem ale dość głęboko a powinien byc chyba twardy?No i troche tak jakby syczy ale to chyba normalne zachowanie, sam już nie wiem :( Kurcze szkoda że nie znam nikogo kto ma taka Camry to bym miał porównanie.
Pozdrawiam