Autor Wątek: Dobry sub...  (Przeczytany 17345 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

szad

• Gość
Dobry sub...
« Odpowiedź #15 dnia: 18 Września 2004, 10:43:47 »
heh no i wg Ciebie kazdy zaklad CA powinien miec wszystkie suby we wszystkich rozmiarach?

nie wiem gdzie ty robiles swoje naglosnienie, ale tam gdzie ja jezdzilem w warszawie nikt nie trzyma ton sprzetu na sklepie...

Offline Red_Point

• Toyot Spamer
    • www.RedPoint.ilto.pl > ZAPRASZAM > Yaris, Yaris FL, Avensis ...
Dobry sub...
« Odpowiedź #16 dnia: 18 Września 2004, 10:46:42 »
no to chyba oczywiste ze nigdzie nie ma wszystkich subow!! ja wiem czego mniej wiecej chcialem - po poprzednich subach! wiedzialem ze bedize to 30 cm, kompakt!

co do glosnika to jak nie w jednym to w innym zakladzie......:)

jesli chcialbys przetestowac 'wszystkie' suby to chyba musialbys jechac na wycieczke do okola swiata! :roll:

a nie o to chyba chodzi!!:)
Niech prąd bedzie z Wami !!!

" ... objazd miasta na 18"stkach. Nie przestać! Wrócić na 20"stkach ... " Tede

szad

• Gość
Dobry sub...
« Odpowiedź #17 dnia: 18 Września 2004, 10:48:45 »
no nie, ale zdajesz sobie sprawe ze kazdey zaklad ma oklepane 2-3 suby ktore wszystkim wkladaja...

chodzi mi o to, ze nie jestes wstanie wydlubac z calej oferty subow tego co chcesz... przynajmniej przy pierwszych zakupach ja bym zdal sie na opinie kogos kto sie na temacie zna.. mam dwie zaufane osoby startujace od kilku lat w zawodach caraudio i im wierze na taz "slowo" :D

Offline Red_Point

• Toyot Spamer
Dobry sub...
« Odpowiedź #18 dnia: 18 Września 2004, 10:52:05 »
tu faktycznie musze przyznac Ci racje - ale mi sie wydaje ze to glownie przy powazniejszych zakupach - wedlug mnie lub faktycznie przy zakupie pierwszego suba!!
ale potem, przy zkupie nastepnych napewno nie jest to dobre rozwiazanie - chodz napewno mmilo od kogos dowiedizec sie 'w czym' mniej wiecej szuka!:)

szuto

• Gość
Dobry sub...
« Odpowiedź #19 dnia: 18 Września 2004, 13:26:01 »
Co do rynku szczecinskiego CA wole sie nie wypowiadac... Kazdy oferuje i chwali to co akurat ma na zakladzie, czesto technika montarzu tez zostawia sobie wiele do zyczenia, a o przetestowaniu sprzetu przed zakupem mozna zapomniec!

O miejsce nie musze sie martwic, mam duzy bagaznik, a zabudowe wymysle dopiero wtedy gdy bede mial jakis sensowny bas... Ostatnio wlasnie myslalem nad glosnikami Hertz'a ale nikt wsrod moich znajomych tej firmy nigdy nie testowal! SLyszalem tez ze fajnie graja glosniki firmy Audiobahn, ale to sa chyba dosyc duze koszta...

A co byscie sobie kupili jak juz stanelibyscie przed takim zakupem?

Offline Red_Point

• Toyot Spamer
Dobry sub...
« Odpowiedź #20 dnia: 18 Września 2004, 13:28:23 »
ja prawdopodobnie 2xJL audio!:)

Audiobahn to wcale ne sa takie duze koszta!:)

szad

• Gość
Dobry sub...
« Odpowiedź #21 dnia: 18 Września 2004, 13:33:45 »
zobacz jeszcze: http://www.mobilaudio.com.pl/

polska produkcja, podobo calkiem niezle stoi w swojej klasie cenowej.
koles ktory to robi (vojtex) jest u nas na forum... mozesz z nim pogadac bo zna sie na rzeczy :D

tu masz test suba 10" mobilaudio: http://www.mobilaudio.com.pl/graph/onas/hifi/3.jpg

enjoy.

GAK

• Gość
Dobry sub...
« Odpowiedź #22 dnia: 18 Września 2004, 20:09:01 »
Cytat: Red_Point
do testowania sprzecik zawsze jest inny!!:)

jka sie decydujesz to bierzesz nowke sztuke!:) - oczywiste ze takiego bym nie kupil!:)

no to moze nie by takie oczywiste.. zalezy kto podjedzie... to dostanie albo nowke sztuke albo testowego ;)

najlepiej chyba jednak odsluchiwac u ludzi... bo takie testowe tez moga byc lekko kopniete po poprzednich testujacych :(
g.

szuto

• Gość
Dobry sub...
« Odpowiedź #23 dnia: 18 Września 2004, 23:00:02 »
Moze sie jeszcze narazie wstrzymam, dobrze sie zastanowie pozbieram opinie, a jest jeszcze szansa ze w pazdzierniku bede mial wyjazd do stanow to bym sobie cosik tam kupil... Nie wiem, mam maly rebus, najchetniej juz bym sobie cos sprawil bo brakuje mi basu  :aconfused

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl