Odpuscilem sobie szukania przyczyn niedzialajacego economizera bo myslalem ze to sonda i chcialem poczekac do jej wymiany ale...... :-o jakiez bylo moje zdziwienie gdy ruszylem to co na zdjeciach jest ponizej

juz kiedys probowalem cos z tym zrobic ale nie bylo efektu ... to nazywa sie - wylacznik podcisnieniowy (wskaznik oszczednej jazdy)

dziwi mnie tylko jedno....dlaczego wczesniej nic sie nie zmienilo?... moze dlatego ze teraz dokladniej poczyscilem styki itp

teraz eco swieci caly czas tak
a gdy depne to tak
HEUREKA!!! i pomyslec ze to byl moj pierwszy post na TKP
mam nadzieje ze ta odpowiedz nie jest ostatnia _________________________________________________________________________
dodano 30.03.2007r po kilku dniach znow padlo..... zdenerwowalem sie ... :furious3:
moze dlatego ze teraz dokladniej poczyscilem styki itp
a nie prawda...padniety byl ten wylacznik a konkretnie membranka gumowa miala dwie dziurki i nie bylo podcisnienia ... rozebralem (ciezko bylo) ... flexem zeszlifowalem gorny rant pozniej troche podwazylem i poszlo

za co placic 140 zł ? ( bo tyle krzycza w ASO a zamiennikow nie ma) .. podkladka , sprezynka, membranka i obudowa ... teraz dziala jak ta lala :wink: