jak już wcześniej pisałem... podoba mi sięten samochodzik, ale jak Jackal wspomniał jest tanio zrobiony, ja zauważyłem kilka drobnych mankamentów:
- klapka wlewu paliwa nie jest otwierana od środka a korek ma kluczyk (co jest dość nieporęczne)
- nie ma listew ochronnych na progach
- dziwnie wyglądają kabelki doprowadzające trochęprądu do ogrzewania tylnej szyby (jak siętwiera "bagażnika" to ne trochęprzytłaczają)
- nie ma sterowania elektrycznego szyby pasażera od strony kierowcy (ale samochód jest tak mały że można sięw sumie nachylić i szybępasażera łatwo otworzyć)
- dźwignia ręcznego hamulca nie jest obudowana (jak np w Yarisie i dość ubogo to wygląda)
- zaślepkęo gniazdka 12V ciężko sięwyciąga :P (a po jakimś czasie może sięurwać)
- mało schowków (szczególnie zamkniętych)
ale ogólnie fajne autko, byłem wczoraj na jeździe próbnej, -cylindrowy silnik trochędziwnie pracuje, ale autko nawet nieźle się"zbiera".
próbowałem siędostać na tylne siedzenie w wersji 5-drzwiowej i co prawda udało mi sięto, ale o wygodzie ciężko cokolwiek powiedzieć...
czuć wszystkie nierówności na jezdni (w Yarisie jest o wiele lepszy komfort podróżowania), na zakrętach auto dziwnie sięzachowuje ale ze swojego pasa jezdni nie wyleciałem

za pół roku mają wejść kolejne silniczki ale przy włączonej klimie i 3 osobami w środku nawet dało siępod górkęwyprzedzić inne samochody
cena jest strasznie wysoka (nie mówięo wersji podstawowej), ale gdyby chciało sięmieć klimę, elektryczne szyby (szkoda że nie ma elektrycznych lusterek) trzeba już wyłożyć 40 tyś, najbardziej zabolał mnie brak obrotomierza (jest w najbogatszej wersji za 46 tyś), ale można też dokupić obrotomierz, aluski i lampy przeciwmgielne za prawie 6k

silnik niby pali o około 1l mniej na setkęniż Yaris co jest dla mnie miłym zaskoczeniem (ale szkoda że nie ma komputera pokładowego)