Autor Wątek: Światała  (Przeczytany 4715 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Stiv32

• Gość
Światała
« dnia: 01 Października 2004, 20:42:40 »
Witam - przerabiał ktos może układ elek. w yarisie tak by po wyłaczeniu zapłonu zamiast głosu bzyczka - po prosty sie wyłączały swiatła? To właczanie i wyłaczanie jest obecnie strasznie upierdliwe - aż z nostalgia wzdycham do poprzedniego autka gdzie swiatła sięwyłączały wraz z zapłonem.
« Ostatnia zmiana: 21 Sierpnia 2009, 09:59:24 wysłana przez Janmor »

adi

• Gość
¦wiat³a
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Października 2004, 21:17:28 »
w cieniaku tak bylo ze same sie wylaczaly :lol:  ale to troche bedzie glupie bo jak bedziesz chcial odpalic to swiatla sie wlacza a odpalanie na swiatlach nei jest za dobre i padnei akumulator.. :shock:  :?

Stiv32

• Gość
¦wiat³a
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Października 2004, 21:21:09 »
No właśnie cieniaka wspominam z taką nostalgią - i w nim akumulator jakos nie padł - więc to nie problem - problemem jest jak sie zatrzymuje po 10 razy dziennie i za każdym razem walcze ze światłami. Wcieniaku właczyłem światła na jesieni - wyłączyłem na wiosne i spoko - nie musiałem pamiętać o włączemiu.

adi

• Gość
¦wiat³a
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Października 2004, 21:26:25 »
w cieniaku i tak wylaczalem swiatla w yarisie tez czasem po kilka razy musze to robic ale jakos nigdy to mnei nei wkurzalo :bojjjjjjjjjj  :)

Stiv32

• Gość
¦wiat³a
« Odpowiedź #4 dnia: 01 Października 2004, 21:30:24 »
No cóż - podobnie jeden woli elektryczne zamki i szyby - a drugi nie - kwestia uppdobań - myślęze cała przeróbka sprowadzałaby sie do montarzu przekaznika i podłaczenia go pod sygnał ze stacyjki - w każdym razie nic wielkiego.

adi

• Gość
¦wiat³a
« Odpowiedź #5 dnia: 01 Października 2004, 21:37:16 »
dobrze ze nei narzekasz chociaz na to ze musisz ciagle wsiadac i wysiadac z samochodu :lol:  moze jakies urzadzenie "wyciagajace" z samochodu wykombinujesz :wink:  :-D  :lol:  :shock:

Stiv32

• Gość
¦wiat³a
« Odpowiedź #6 dnia: 01 Października 2004, 21:39:14 »
Bo wysiadam jak już nie mam innego wyjścia :-))

Bisua

• Gość
¦wiat³a
« Odpowiedź #7 dnia: 02 Października 2004, 01:26:24 »
panowie prosze bez OT

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl