Autor Wątek: Radio CD z nawigacją w Rav 4  (Przeczytany 52911 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline raw

• Toyot Chodzacy
Odp: Radio CD z nawigacją w Rav 4
« Odpowiedź #45 dnia: 28 Października 2008, 16:44:29 »
To w to że kupiłeś nówke sztukę w tej cenie to akurat ciężko mi uwierzyć.
Zapewne kupiłeś używkę. I teraz rodzi się pytanie co jest lepsze:
zapłacić więcej za radio w którym ma się nowy laser, czy kupić tańsza używkę w której nie wiadomo jak długo pochodzi taki laser.
Tez dokupowałem radio do swojej ravki ponieważ go nie posiadała i dlatego wymieniałem laser. Pochodził trochę i mu sie odechciało

Co do oględzin Twojej furki to czekam z niecierpliwością na czwartek. W ostatni nie mogłem sie pojawić ale ten czwartek nie zamierzam opuścić.
Nareszcie carinowcy nie beda się tak panoszyć i chwalić że sa wiekszością   :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :grin: <taniec>

sernik

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: 28 Października 2008, 20:03:09 »
Będą się chwalić będą bo mnie nie będzie w ten czwartek:(
No dobra radio jest prawie nowe,bo jak mówiłem o nowym myślałem w tym sensie, że inne niż poprzednie.

Offline mandes

• Toyot Pełzający
  • **
    • http://www.toyota-starlet.prv.pl
« Odpowiedź #47 dnia: 01 Listopada 2008, 09:07:10 »
nie ma sie czego bac ...
najgorsze jest tylko to ze takie radio po naprawie mozna sprawdzic tylko w samochodze gdyz do prowidlowego dzialania potrzebna jest odpowiednia instalacja, a taka jest tylko w samochodzie. Niestety nasze ASO nie prowadza serwisu takich sprzetów tylko wysylaja do japonii do producenta a to kosztuje i trwa długo. Znam w warszawie jednego magika, ktory naprawia takie rzeczy i kiedys wymienial uklad scalony w karcie graficznej wyswietlacza.
prawdopodobnie wymiana lasera bedzie dla ciebie lepszym rozwiazaniem, gdyz wymiana calego napedy moze byc klopotliwa bo msialbys zdobyc dokladnie taki sam naped z tym samym chipsetem a to moze byc niemozliwe jesli twoja navi ma juz pare lat.

jesli chcesz ten namiar na serwisanta to napisz na prv

Dzięki, jak tylko dostanę od Ciebie kontakt od razu do niego zadzwonię.

Offline mandes

• Toyot Pełzający
  • **
    • http://www.toyota-starlet.prv.pl
« Odpowiedź #48 dnia: 01 Listopada 2008, 09:09:10 »
Ja swój laser wymieniałem ostatnio w firmie:
www.mikar.com.pl/.  Szczerze oge ich polecić. Chłopaki naprawdę znają się na tym co robią.
Wymiana kosztowała 300 zł. Nie było to radio jak u Ciebie ,tylko standardowe zwykłe radio z CD jakie było montowane w Ravkach. Najlepiej by było jakbys podjechał do nich z tym radiem i porozmawiał co sie da z tym fantem zrobić.

Dzięki bardzo za pomoc,
Często przejeżdżam obok okęcia to ich odwiedzę.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl