gratulacje co do skrzyni

jednak co manual, to manual, i nie piszę tego żeby tu robić polemiki na ten temat :D
a może masz wtryski przypieczone, że nie jedzie na zimno? proponowałbym bak dobrej Pb, i środek do czyszczenia wtrysków, zzerować kompa ( bezpiecznik EFI na kilkanaście sekund, albo odpiąć aku na 5min )
obejrzyj tą kopułkę z JC, mam taką samą i po 20kkm na LPG wygląda gorzej niż Denso po 200kkm :( pomierz kable, chociaż to na pewno nie one...
sprawdź przerwę na świecy, wyczytaj kody serwisowe ( jeśli jakieś są - zwora w TE1 i E1 pod maską, a potem kluczyk w ON, i patrz co mruga check engine... )
co do mechanika... popatrz po forach ( tu, motonews, xtt.pl ), może akurat ktoś w okolicach częstochowy ma jakiegoś dobrego mechanika...
jeśli nie - daj znać, kumple mają jednego magika w Krakowie, a ja drugiego w Tarnowie... wierz mi - warto jechać nawet 200km do kogoś kto ma o tym pojęcie, ale raz, niż jeździć tysiąc razy do kogoś kto radzi sobie tylko do 125p, ale za to jest blisko...
chcesz sprzedać Toykę?? miałeś jakiś wypadek ostatnio, gdzie głowa Ci ucierpiała????

jeśli czujesz na kierownicy tarcze, to nie wiem czy tylnie...
co do koszmaru... to są uroki auta z pewnym określonym przebiegiem na naszych drogach...
nie martw się, zrób co trzeba i ciesz się pływaniem

pzdr