witam...
na razie nie mam czasu przeczytac szczegolowo i nad tym pomyslec, ale to co odrazu moge powiedizec to:
Ad1
pod fotel - niesprawdza sie zupelnie!! - latem zonk - wylaczanie co chwila - zero cyrkulacji a jest tam baaaardzo goraco - rozwiazanie testowane i nie polecane....
tylny boczek - jesli nie zalezy ci na tej wnece na 'lokiec' to mozesz tam wlozyc naprawde spory wzmak i wedlug mnie jest to bardzo dobre miejcs!! nie trzeba ladnie ukladac kabli itd...
najlepszym rozwiazaniem jest jednak wneka kola zapasowego! - czyli to co mialem w poprzednim aucie!
kolo zapasowe to totalnie zbedny balast.... - wklada sie tam wzmaka i nie traci NIC na wielkosci gagaznika!! - wedlug mnie dla Y najlepsze rozwiazanie!!
co do wzmaka...
najlepiej 3y kanaly... takie konstrukcje to zawsze 2u kanalowka + monoblok dla suba.... - w tej cenie jednak moze byc ciezko - napewno prosciej znalesc 4ro kanalowke....
jelsi 3y kanalowka - tania to audison srx - jednak dla mnie osobiscie taki spbie sprzet i bedize ciezko aby poradzil sobie tak jak powinien z subem!!
biorac pod uwage suba (jego znam dosyc dobrze!;)) to polecalbym np rodka r4100a...
uzywka bedize kosztowala ok 500-600 zl.... - wtedy masz masakre w aucie..... - plynna regulacja fazy sprawia ze mozesz z subem zrobic wszystko!!
co do radia nie wypowiem sie wcale, a to ze wzgledu na moje podejscie - radia fabryczne nie nadaja sie do niczego.... - w Y jest dobrze bo jest miejsce na inne i powinno sie z niego kozystac!;)
Ad. 2
doloz ta kase do wzmaka!
kondzio jest w tym rpzypadku TOTALNIE zbedny!!!!!
a o glosnikach to jzu potem jak przeanalizuje po pracy!;)
pzdr i milego skladania/kupowania!:)