otóż zdarza się, że ktoś sprzedaje dobrą Camry - ja właśnie to robię a raczej zrobiłem

gdyż auto zarezerwowane
ja przy kupnie kierowałem się głównie wiedzą sprzedającego nt. motoryzacji/mechaniki a Camry w szczególności - auta ludzi, którzy nie mieli pojęcia o czynnościach eksploatacyjnych i nie potrafili odpowiedzieć na podstawowe pytania dotyczące wiedzy nt. swojego auta po prostu odpuszczałem
do tego istotny jest poziom "zadbania" auta - zdecydowanie można okreslić nawet oglądając "wypicowane" auto czy było ono zadbane przez cały czas eksploatacji (co świadczy o właścicielu) czy tylko umyte/wyprane na czas oględzin
ostatnia sprawa to jazda z tymże kierowcą i obserwacja jego zachowań w aucie, obchodzenia się ze skrzynią, zimnym silnikiem etc. + zlecenie wykonania kilku manewrów autem - wtedy wiemy już jak zawodnik się z nim obchodził (oczywiście w przybliżeniu)
reszta to rzekłbym standardy dot. zakupu auta
jak możesz to skorzystaj z propozycji Kolegi Owca i umów się z Nim na oględziny;
sporo już wie i przeszedł ze swoją Camry a po moich i Jego wspólnych oględzinach autek wie też jak powinna wyglądać zadbana Camry

powodzenia!