tzn tak, jednak chcialbym juz troche oszczediejsze autko bo chce nim troche wiecej jezdzic po Polsce. Solara ladna jest, to fakt, na dzien dobry chcialbym zalozyc do niej sekwencje i tu tez mam pytanie ile bedzie wtedy spalala ?
Myslalem nad czyms mocniejszym, ale teraz juz jednak chce tankujac gazu za 50 zl przejechac wiecej niz 150 km
Jezdze czesto sluzbowym avensisem z 2001 kombi silnik 2.0 ( ma znaczek z boku d4 - czy cos takiego) co tez jest w automacie no i prawda jest ze dzwiek silnika szczegolnie na wysokich obrotach jest smieszny, dociskajac gaz do dechy skrzynia redukuje bieg na nizszy doslownie na 2-3 sek bo juz wysokie obroty sie robia, ale ogolnie dynamika nie jest taka zla.
Kolejne rzecz to to ze camry pare razy bym skasowal wlasnie dlatego ze mialem podejsce ze 3 litrowcem sie zawsze zmieszcze

Caly czas mysle co kupic, opcje narazie sa takie (kupuje samochod tylko w automacie) : solara 2.2 1999, a6 1.9 tdi (2.5 tdi ale tylko w dobrej cenie), passat 2001 1.9 tdi, volvo s40 1.9 tdi, s80 2.5 tdi. Szczerze to juz nie wiem co wybrac, chcialbym zeby byl ladny i w miare oszczedny - wspomnienia po camry mam takie ze w samym silniku to nic nie robilem, jedynie osprzet i zawieszenie polecialo - dlatego tak ta solara mi lezy.
Ale oczywiscie, jesli ktos mialby jakis samochod na oku, z zaufanego zrodla to tez oczywiscie jestem otwarty.
Powiedzmy ze niechce duzo iwestowac w bryke (wole ja pozniej bajerzyc) i to co chce wydac to jakies 35000 pln max !
na
http://solara.tsz.pl sa zdjecia juz prawdopodobnie mojej przyszlej bryczki (ale nie wiem, bo moze mi sie jeszczez z 50 razy odmienic)