u mnie nie jest jakieś nadzwyczajne....
wstawiłem głośniki w drzwi (wersja 3D Terra) 2 głośniki SONY 17 cm 40W
na podszybiu zostały oryginalne, ale zamierzam je zmienić...
co do zmieniarki ... to kupiłem używana na Allegro .. sporo kasy kosztowała... od początku działała jak jej się zachciało ... jak mówił Darku to standard w tego typu zmieniarkach .. są brudne i tyle. A co do odtwarzania na wybojach to można zapomnieć za bardzo wrażliwa jest.
wczoraj chcialem odtworzyc jakas plyte .. i nic nie dalo rady .. pozniej chcialem ja wyciagnac i niestety cos sie zacielo :(
dzisiaj wymontowalem zmieniarke (zapomnialem juz jak sie te wszystkie plastiki demontuje :/) mialem ja zmostkowana z kablami o ktorych darku pisal i musialem je odciac zeby z auta ja wyciagnac :/
co się okazalo, plastik w ktorym sa plyty, jeden sie zablokowal o blaszke, wzialem ja wgialem do srodka i zaczelo chodzic zmieniac i wogole... ale po chwili okazalo sie ze ten platik byl tez prowadzeniem i prawdopodnie sie urwal :/ znalazlem ten kawalek platiku ale zeby to skleic trzeba cala rozkrecic ... wiec wole poczekac na profesjonalna pomoc

i przy okazji wyczysci sie
i teraz jestem bez zmieniarki i bez radia ... poki darku nie pomoze mi jej naprawic