Autor Wątek: Blokada skrzyni Interblok  (Przeczytany 14547 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MaLy_RaDeK

• Gość
Blokada skrzyni Interblok
« Odpowiedź #15 dnia: 25 Października 2004, 19:06:21 »
Dobre i 60%... ;)
Dostalbym tyle i ile za niego dalem :D
Szkoda by tylko bylo sprzetu audio...  :asmiliecry
Nie jest ubezpieczony :(

Wojak

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 06 Marca 2005, 23:15:35 »
Cytat: Jackal
Wystarczy kawałek dalej, za zakręt.

Zanim zgłosisz kradzież i przyjedzie (lub nie) policja, złodzieje już zdejmą blokadę(podniosą auto lewarkiem i odłączą wodziki od drążka biegów), wrzucą np. drugi bieg i to wystarczy żeby pomału dojechać do dziupli nawet 30 km dalej :evil:  :?

Jeżeli ten Interblok blokuje tylko wodzik na biegu wstecznym, to również pomoże wciśnięcie sprzęgła.

adi

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 07 Marca 2005, 07:18:43 »
Ja slyszalem jzu tyle historii jak kradli samochody ze poprostu jak sie upra to kazdy ukradna :evil:  :shock:  :?

Mario

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 07 Marca 2005, 13:52:46 »
Cytat: adi
Ja slyszalem jzu tyle historii jak kradli samochody ze poprostu jak sie upra to kazdy ukradna :evil:  :shock:  :?

Masz 100% racji. Ja mam alarm fabryczny i dodatkowe zabezpieczenia elektroniczne robione w innych warsztatach (nie ASO). Koszt  moich dodatkowych zabezpieczeń jest o wiele niższy niż to cudo (650+montaż), a nie mam jakoś zaufania do tego co zapodają w ASO. Po drugie to coś blokuje wodziki na wstecznym więc pojazd można i tak pewnie odholować na wciśniętym sprzegle.

Jak w poprzednim samochodzie robili mi antynapad (ASO) to później sam przekładałem instalacje bo wyłączniki antynapadu, centralkę, i przycisk do antynapadu wszystkim montowali w standardowych (tych samych) miejscach.

Z zabezpieczeniem za 100 zeta czy za 2000 jak będą chcieli mi go dziabnąc to i tak to zrobią bez większego problemu, pewnie w jakieś 30s  :(

Mario

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 07 Marca 2005, 14:00:26 »
Cytat: PATI
Codziennie parkujęteż na chodniku przy ul. Postępu i do tej pory porysowano mi tylko solidnie drzwi. Nic poza tym.

O kurcze ...sąsiadka  :wink:  A Twój Yarek jest może przypadkiem czarny ? Mój parkuje "pod" budynkiem Orion Postępu róg Domaniewskiej.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl