Wtam Panowie....kłopot mam przeogromny, głównie dlatego,ze nigdy z czymś takim sie nie zetknąłem....juz opisuje....podczas jazdy ( nie zawsze, najczęściej podczas dogrzewania sięsilnika ) występują ostre szarpnięcia, którym towarzyszy metaliczy dzwięk ( jakby dwie przesuwające sie po sobie powierzchnie ), objaw jest podobny do takiego jak sięjedzie na pierwszym lub drugim biegu ma wysokie obroty i gwałtownie puści pedał gazu, w pierwszej chwili myślałem ze noga ześlizguje mi sie z manetki, ale to nie to, gdyz problem występuje również podczas jazdy na luzie ( oczywiście wtedy objawy sa mniej drastyczne ), temu wszystkiemu towarzyszy zanik pradu w samochodzie ( nie wiem jak światla, ale radio przestaje pracować na chwile analogicznie jak podczas rozruchu samochodu )....szczerze mówiac martwi mnie to przogromnie bo w ostatnim czasie wylałem juz sporo kasy na to auto, a coś czuje ze szykuje sięnastępna niespodzianka...Panowie help bo w serwisie jest ciezko, zazwyczaj mówią ze wszystko jest w porządku złaszcza gdy objaw ma charakter chwilowy.....pozdrawiam wszystkich