Oj chłopy, gdyby nawet ten filtr dawał by dużo, o ile filtr moze dać cokolwiek, ja bym nawet powiedział że filtr dał by najwięcej jak by go wogóle nie było :D .
Jakby go nie bylo w skrzynce na niego przewidzianej to tak, ale po odlaczeniu fabrycznego dolotu (przed przepustnica), niweczymy miesieczna prace czterech japonczykow i jednego amerykanina :wink: ktorzy zjawiska falowe zjadaja na lunch.
Probowalem. Pierwsze wrazenie: ale to auto zap... Pozniej jeszcze raz, stoper do reki i...
pol sekundy w plecy. Ale za to ryczy jak Maxi Megane :lol:
ten cały efekt, o ile wogóle jest, można zaobserwować jedynie na zimnym silniku bo potem jest napewno gorzej niż było kto mial malucha ten wie o co chodzi.
No, to sie wlasnie chlopaki zastanawiaja, skad wziac zimne powietrze, nie? :wink:
Po to sie właśnie stosuje intercoolery żeby schładzać powietrze doładaowania bo jeszcze sprężarka podnosi temperaturępowietrza.
Uuuu... Ale sprezarka to dmucha lepiej niz opalarka do drewna, wiec naprawde jest co schladzac. A i tak do okolo 80 stopni :lol:
Az taki antywszystko nie jestem :wink: Testowalem kiedys chip, stozek, wkladki, nawet magnetyzery ktos mi dawno temu dal do zabawy. Mialem tez utwardzony zawias, nakladki dystansowe, zmieniony wydech i... mam seryjna Carine.
Ale zawsze z wielka przyjemnoscia podchodzilem do jakiegokolwiek dlubania przy samochodzie, wiec opinie opiniami - jakkolwiek prawdziwe by nie byly - nie przejmujcie sie, bo sami dojdziecie do prawdy :lol: