wonski troche zamieszales
tez mnie sie tak wydaje jak to czytam :wink:, ale to tylko groznie brzmi

1) jedna para kabli? czyli + i - np tylko lewego kanalu spowoduje iz bedizesz mial 'stereo' skladajace sie z jednej 'strony'..... - subwoofery zawsze sa monofoniczne.... - zauwaz ze często w utworach tony najnizsze sa rozkladane miedzy kanalami...
tutaj akurat chodzilo mi o pare lewy + prawy
a) prowadzenia? rozumiem ze w subie jest wejscie 2u kanalowe?
tak
bo jesli myslisz zeby polaczyc + z + i - z - to zle myslisz i radio napewno padnie od takiego rozwiazania w momencie wlaczenia....
tak myslalem, dzieki za info
b) skoro w standardzie masz 4ry glosniki to radio jest 4ro kanalowe...
no coz, chyba gdzies na forum bylo inne info (tym bardziej, ze jest regulacja tylko przod/tyl a nie ma lewy/prawy) - mowimy o seryjnym radiu yarek 2003sol (zapomnialem dodac na wstepie), ale ok
c) ZDECYDOWANIE kupic zestaw 2u drozny ze zwrotka i wtedy podpiac to pod pozostajace 2a kanly w radiu... - jakie glosniki to juz inna bajka....
no nie badz taki

, rzuc jakas propozycje pod seryjna moc radia powiedzmy +/- 300PLN
2) tak tez sie da, ale cale pytanie rozbija sie o to, jakie wejscie ma ten sub...
nie bardzo rozumiem, jak to jakie - w przewody glosnikowe (czyli chyba po wysokim) 2 kanaly
PAMIETAJ:
nie lacz kabli ze soba!!
:icon_pray:
uff, nie wiem czy jasno to napisalem, ale dzieki za zaangazowanie
calosc sprowadza sie jak podlaczyc aktywnego suba co ma dwukanalowe we po niskim lub wysokim do seryjnego radyjka w yarise
rozumiem, ze bez przerobek wchodza w gre tylko przewody glosnikowe