Autor Wątek: Poszukiwany blacharz z płytą, pewny, sprawdzony, godny polecenia...  (Przeczytany 3178 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
Jak w temacie - poszukuję blacharza, który jest w posiadaniu tzw płyty do naciągania pogiętej tu, i ówdzie budy.

Wiadomo, że takich jest pełno, jednak fakt posiadania płyty nie determinuje fachowca, a często wręcz przeciwnie - partacz podbudowuje sobie ego wyposażeniem warsztatu.

Szukam kogoś sprawdzonego, kto nie stara się tylko przy max. 3 letnich autach, ale i starszym poświęca należytą uwagę, kogoś, kto zna się na swoim fachu, i jednoznacznie określi, czy ciągniemy, czy wstawiamy nowy element.

Chętnie jakiś warszawski adres ( będę tam przez cały sierpień i pół września ), ale niekoniecznie - po prostu piszcie, jeśli macie kogoś godnego polecenia :)

Z góry dziękuję za wszelkie namiary.

pzdr
3VZ.pl

Offline tjedral

• Toyot Chodzacy
Odp: Poszukiwany blacharz z płytą, pewny, sprawdzony, godny polecenia...
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Sierpnia 2008, 15:37:40 »
Marcinie popatrz na XTT polecane tam jest adres w Raszynie (po drodze z Krakowa do Wawy na przedmiesciach, niestety nie wiem czy ma płyte, Czyżby Camrzyca robiła 4 ślady?
Toyota Camry Wagon Custom V6, 3.0, MT
Toyota Camry Sedan V6 GX , 3.0, AT

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Sierpnia 2008, 17:18:17 »
Ano niestety, wprawdzie nie 4, a 3, ale jednak wolałbym dwa ;)

Po raz kolejny okazało się, że bandy to twarde stworzenia  :-(

pzdr
3VZ.pl

Offline dziadek_tadeusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Sierpnia 2008, 21:17:27 »
Ważne, że Tobie...Wam się nic nie stało a Camry wyzdrowieje  <taniec>

pankuba

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 02 Sierpnia 2008, 21:13:03 »
Marcinie popatrz na XTT polecane tam jest adres w Raszynie (po drodze z Krakowa do Wawy na przedmiesciach, niestety nie wiem czy ma płyte, Czyżby Camrzyca robiła 4 ślady?

jeśli chodzi ci o p. Jacka Łubińskiego to nie ma

crab_79

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Sierpnia 2008, 07:43:02 »
jeśli temat nadal aktualny to jak najbardziej polecam BINOL znajdziesz ich tutaj http://binol.waw.pl/ wolne terminy mają czasem dosyć dalekie ale na Toyotach się znają i bardzo dużo ich naprawiają  :-)

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Sierpnia 2008, 08:30:21 »
Sprawdzone, zadzwonione.

Owszem, pomierzą, ale nie prostują... to na co mi to ?  <zalamka>

Dzięki za namiar :)
« Ostatnia zmiana: 22 Sierpnia 2008, 08:38:55 wysłana przez marcinm »
3VZ.pl

Dagon

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Sierpnia 2008, 10:39:16 »
Binol miałem okazję testować 2x odbierając samochód firmowy i raz ojca. Szczerze powiem tak:
Lakierują ok, chodź za te pieniądze powinni polakierować perfekcyjnie. Kilka groszy więcej i u Wujka można mieć robotę perfekt (namiary w polecanych serwisach).
Naprawy blacharskie: Właściwie bez zastrzeżeń. Jeśli blacha nie jest pogięta w harmonijkę. Nie jest to jednak reguła. Trzeba też przypilnować, by zapisali sobie wszystko co jest do zrobienia, bo zdarzyło się dwukrotnie, że zrobili 3 rzeczy a o 4 "zapomnieli".
W ogóle nie zwracają uwagi na detale i wykończenie. Zamalowali kawałek listwy bocznej (niechlujnie ją okleili) i uznali, że przecież tego prawie nie widać więc w czym problem.
Krzywo założyli zderzak (odstawał po bokach bo nie dopięli spinek). Na pytanie czemu on tak wygląda padła odpowiedź "Taki jego urok"!
Na boczku drzwiowym w jednym miejscu była lekka mgiełka po lakierowaniu... Nie mam pojęcia jak oni to zrobili i nie rozumiem, czemu nie zdjęli boczka.
Jak oddają samochód warto poprosić by go nie czyścili w środku. Dwukrotnie odbieraliśmy samochód wysmarowany jakimś błyszczącym shitem na bazie chyba sylikonu (przy matowej desce -_-). Ciężko było się tego potem pozbyć...

PhiSz

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 01 Października 2008, 13:16:15 »
to i ja sie zapytam - jakiego blacharza/lakiernika polecacie dla mojej cari
w wawie to wiadomo, ze warsztat Wujka rzadzi ale szukam czegos pod Warszawą zeby bylo taniej.....

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl