Autor Wątek: Y T-Sport - warto!  (Przeczytany 54985 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

EÂł

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #90 dnia: 15 Grudnia 2004, 16:16:19 »
hmmm chętnie bym poznał tego małego killera z moją octawka.......mniam...mniam.... :abadgrin

Nikolas

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #91 dnia: 15 Grudnia 2004, 23:40:16 »
Szkoda że Yaris TS ma niedużą pojemność, bo w wyścigach dłuższych niż 400 metrów puchnie już na 4 biegu :(  :|

wojti

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #92 dnia: 16 Grudnia 2004, 01:23:34 »
Moj 1.3 nie robiony podbiera sie znacznie lepiej (mierzyłem) niż Accord 1.8 136KM Wiec T-SPORT ,usi byc naprawde wypasior niewyobrażalny... pozdro

Hicks

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #93 dnia: 16 Grudnia 2004, 14:18:54 »
Cytat: racer
Na hamownie chetnie sie przejade, ale poczekam na jakas zorganizowana akcje zeby bylo taniej :)

Co do zmiany tematu - sluszna decyzja. Yaris TS kupiony i widze ze warto...

Ja też siępiszęna hamownię. Zaraz po zakupie auta byłem u Promotora, a teraz chętnie bym spróbował jeszcze raz, po pełnym dotarciu auta.

racer

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #94 dnia: 16 Grudnia 2004, 14:31:15 »
No to jest nas już dwóch. Moze warto rozpoczac nowy topic i zebrac "zapisy" na hamownie po swietach?

racer

Hicks

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #95 dnia: 16 Grudnia 2004, 14:48:33 »
eee, chyba nie ma sensu - już to robiłem ale odzew był znikomy.
Sądzę, że jak ustalimy termin i zmniejszymy demokracjędo minimum  :wink: to gwarantuje większą frekwencjęniż nas dwóch. Poza tym poprzednio hamowało sięteż 14 innych aut. Tłok, bajzel i czekanie pół dnia. Wolędopłacić.
Jak chcesz to mogęCi podesłać jpga z wykresem z poprzedniej wizyty na tej hamowni - ocenisz jakość usługi.

racer

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #96 dnia: 16 Grudnia 2004, 14:59:19 »
Racja, a wiec jestesmy wstepnie umowieni na hamowanie po swietach :)

Ciekawy jestem czy seryjny YTS trzyma dane fabryczne. Zobaczymy.

Co do wykresu, to prosba o podeslanie na priv.

EÂł

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #97 dnia: 16 Grudnia 2004, 15:05:44 »
Cytat: wojti
T-SPORT ,musi byc naprawde wypasior niewyobrażalny... pozdro

no ja sobie tego nie wyobrażam :-DD

JaryÂś

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #98 dnia: 16 Grudnia 2004, 15:47:38 »
co do wycieczki na hamownie to w styczniu mozna sie wybrac np. 10 autek.to nie jest taki tlok wsumie poprostu spot;-) a i moze znizke tez zaltwi sie :wink: znam jednego typka :anarty
Eł jesli mysle ze masz tym razem serie anie mysle, ze masz bo jak tak bym myslał to nie podpuszczał bym was na test na 400m :-DD  :adiabelek

EÂł

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #99 dnia: 17 Grudnia 2004, 09:33:03 »
ja ma serie...najbardziej seryjna jaka moze być.......cokolwiek to znaczy  :-DD  :-DD  :cnice

PieQt

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #100 dnia: 18 Grudnia 2004, 11:36:07 »
Cytat: Eł
ja ma serie...najbardziej seryjna jaka moze być.......cokolwiek to znaczy  :-DD  :-DD  :cnice

wiesz EŁ- tu wszyscy mają serię, TS ma serię, Kruchy ma serię, def ma serięi ja też mam serię- a że bardzo lubimy te serie, to czasem lubimy tak sobie pogadać o nich

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl