Kupiłem niedawno skórzaną tapicerkę, w której są ogrzewane fotele, stara tapicerka nie miała tej opcji, ale skoro teraz już jest to szkoda żeby jej nie podłączyć tym bardziej, że zbliża się zima

W związku z tym mam pytanie na ile jest rozbudowana standardowa instalacja elektryczna w camry 91-96. Chodzi o to, że nie mam instalacji do elektryki foteli pod fotelami ani pod plastikowymi osłonami progów.
1. Gdzie mam szukać miejsca na przekaźnik (bo zapewne jakiś powinien być, tym bardziej, że wynika to ze schematu elektryki)?
2. Gdzie są wiązki, w które mam się wpinać i czy są do tego kostki?
3. Gdzie są montowane przełączniki regulujące grzanie?
4. Z foteli wychodzą mi po 2 przewody brązowe i o ile pamiętam brązowo-czerwone czy dobrze mniemam, że to wogóle ogrzewanie foteli?

5. Ogólnie ile może być z tym zabawy?
Namierzyłem całą instalację elektryczną pod ogrzewane fotele, ale koleś chce za nią 200zł więc kwestia czy to rozsądna cena, a jeśli tak to gdzie to pomontować. Kiedyś montowałem w mazdzie 323f elektrykę szyb i cała instalacja do słupków drzwiowych była w standardzie więc wymieniłem tylko wiązki w drzwiach i po kłopocie. Elektryka samochodowa nie jest mi obca, ale może ktoś wie czego mogę spodziewać się tutaj?
Czy ktoś kiedyś bawił się w coś takiego?