dzieki za info ale juz zdażyłem zrobic audio, chociaz nie jestem do konca zadowolony

Ba nawet wkur****** bo wydałem juz w ciul kasy a nadal to nie gra tak jakbym chciał.
zrodło: Clarion DXZ778 (wyjeba****** fabryczne grajdło bo do niczego sie nie nadaje - no chyba tylko zeby robic ładnie na konsoli srodkowej)
przód: Hertz HSK 165wzmacniacz: ESX Vision V-900.4sub: RE Audio SR-10 D2 w 20L closed
sygnałowki: Signat Platinum 4xRCA 5m (podwojnie ekranowane)
głosnikowe i zasilajace:DIETZwygłuszone przednie drzwi Dynamatem Extreme i glosniki zamontowane na dystansach z mdf
W/w wzmacniacz juz wylatuje w piatek. Jada własnie do mnie 2 US Amps'y z serii XT (800.2 na przod i 1600.2 na suba). Przy w/w konfiguracji (ktora mam obecnie w srodku) basu tak jakby nie było. Ledwo dostaje sie z bagaja do srodka. GAIN na wzmaku w mostku wykrecony na max'a

. Przod obecnie gra w miare sensownie, ale..... musze jeszcze raz odkrecic boczki bo tweeter'a wg mnie jest zbyt mało (zwrotki sa narazie ustawione w default czyli na 0 a mam tam mozliwosc ustawienia od -2dB do +2dB) wiec musze je podkrecic.
Oczywiscie w radiu wszystkie ulepszacze sa ustawione na 0 (Treble, Basy) zeby nie robic na razie przesterów tylko ustawic najlepiej jak sie da z mocowania a pozniej delikatnie dosterowac z radia juz pod indywidualne preferencje.
Poza tym przy mocniejszym podkreceniu słychac delikatnie brzeczenie pod boczkami (niestety nie zostały niczym "ciapnięte" pasta, itp..) wiec pewnie mnie to jeszcze czeka, poza tym musze chyba jeszcze woofer poprawic zeby go max. dociagnac do maskownicy boczka, bo mam wrazenie ze dzwiek ucieka mi troche pod boczek.
Ze sie tak wyraze KUR^&@%#^%@#^&@%# JEGO MAC ponad 4k PLN juz poszlo i dalej H*J
Zawsze sobie powtarzam jak chcesz cos zrobic dobrze zrob to sam. Ale niestety jak sie mieszka w bloku i nie ma sie garazu to jest z tym delikatna &^$#&$^# z Grzybnią.
Zobacze jak głosniki zagraja pod tym wzmakami ale cos czuje ze i RE Audio pojdzie w skrzynke BR ;/ Bardziej sie przebije do srodka i zwiekszy cisnienie i powinno byc delikatnie lepiej ale to sie zobaczy
Mimo wszystko dzieki za odzew....