Jestem już właścicielem Camry V 3.0 i można chyba już tak powiedzieć "pełnowartościowym" członkiem tego Forum

Fotki wstawię jak je zrobię, a zrobię kiedy się trochę ogarnę.
Pierwsze wrażenia:
- tapicerka skórzana miała być perfekcyjna a jest przyznam szczerze trochę kiepska - gość miał trochę kilogramów i raczej nie dbał o wnętrze (za to wszelkie naprawy mechaniczne OK, zgodnie z harmonogramem a nawet sporo poza program - typowe auto po Prezesie)
- w środku nie jest tak cicha, jak sobie wyobrażałem, słyszę przede wszystkim opony (Good Year Eagle NCT 5) i jednostajny szmer z tyłu (sprawdzę łożyska). Silnik cichy.
- zbiera się nie najgorzej, ale trzeba się przyzwyczaić do "chwili zastanowienia ASB" przed przyśpieszeniem (nie ćwiczyłem jeszcze zbyt często kick-downa), w normalnych warunkach tj. zwykłym gnieceniu pedału gazu idzie dość ociężale
- na trasie z Gdańska do W-wy spalił mi dokładnie 9 litrów na setkę - non stop włączona klima, jazda mieszana, czyli tak jak zawsze jeżdżę (100 - 110 a w czasie wyprzedzania bez żadnych ograniczeń) jestem mile rozczarowany (zobaczymy w miejskich korkach).
- zwrotność jak na te gabaryty znakomita (moja Primera była zdecydowanie gorsza pod tym względem)
Na razie tyle
pozdrawiam