Hehehe, poprawiłeś się z przodem
Wiesz Perzan, gdy na początku przeczytałem o "8 cm", to od razu pomyślałem, że względem serii (co byłoby kosmosem chyba nawet jak na Twoje standardy

). Być może ciutkę wysoko siedzi to auto z przodu, choć na pewno nie o 8 cm wyżej niż seria :P Całkiem prawdopodobne, że siedzi na tyle wysoko, na ile powinno po założeniu nowych springów. Odrobinkę usiądzie w ciągu miesiąca i powinno być chyba w porządku z tego co pamiętam jak ta generacja powinna wyglądać. Po zdjęciach tyłu widzę, że te 8 cm odnosi się zapewne do starego, "ubitego" zawieszenia (z tego powodu prosiłem o fotkę tyłu) i ten fakt trochę zmusza do zrewidowania pierwotnego wyobrażenia

a tyl rzeczywiscie siedzi za bardzo
Zdecydowanie. Tak jak napisałem wcześniej, przód też pewnie siedział podobnie nisko i stąd zapewne te "8 cm różnicy". Przód warto by sprawdzić pod kątem prawidłowego montażu (tak na wszelki wypadek). Ja jednak obecnie bardziej martwiłbym się tyłem.
Kropka, pamiętaj o pojechaniu na ustawienie świateł (najlepiej teraz i po ułożeniu sprężyn, operacja to kosz 10-15 pln (czasem i za darmo ustawią) a warto nie oślepiać nadjeżdżających z naprzeciwka).