0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
było już nie raz na tym forum jak nie chce ci się szukać to weź instrukcje obsługi i tam krok po kroku opisane jest. Nie pamiętam tak z pamięci choć robiłem to już kilka razy.
Cytat: bis24 w 16 Września 2010, 07:47:37było już nie raz na tym forum jak nie chce ci się szukać to weź instrukcje obsługi i tam krok po kroku opisane jest. Nie pamiętam tak z pamięci choć robiłem to już kilka razy.W mojej instrukcji Bisie też nie napisali jak kasować "Inspekcję" Dlatego też podałem powyższy sposób.Pozdrawiam
Cytat: Piotr Sas w 16 Września 2010, 12:24:09Cytat: bis24 w 16 Września 2010, 07:47:37było już nie raz na tym forum jak nie chce ci się szukać to weź instrukcje obsługi i tam krok po kroku opisane jest. Nie pamiętam tak z pamięci choć robiłem to już kilka razy.W mojej instrukcji Bisie też nie napisali jak kasować "Inspekcję" Dlatego też podałem powyższy sposób.Pozdrawiamto co Ty masz za instrukcję pewnie demonstracyjną
Cholerka, to ja mam faktycznie jakąś instrukcję demo. Bis24 napisz jaki masz samochód, może tu jest różnica. :