Autor Wątek: Używana carinka (F)  (Przeczytany 16555 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pan_CzÂłowiek

• Gość
Używana carinka (F)
« dnia: 09 Stycznia 2005, 23:29:05 »
Już kiedyś dałem taki temat, ale Bóg wie gdzie sie podział :lol:  Ale do rzeczy. Chce kupić Carine E 92'r czy nie rozleci mi sie np na trasie jak bede szaleć (100- 200 km/h). Bo jakby co to mogękupić nowszy model.
« Ostatnia zmiana: 16 Marca 2008, 00:23:07 wysłana przez Janmor »

Offline Deeno

• Toyot Chodzacy
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Stycznia 2005, 00:05:50 »
Jak walniesz w drzewo przy 200 to sie rozleci.
Przykumaj te kocie ruchy - coco jumbo i do przodu.
Carina E + Nissan Micra K11 (Balbinka)
Moja Carina E - wykres z hamowni

CarinaGTI

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Stycznia 2005, 00:06:44 »
moja leci jeszcze więcej i sięjeszcze 3ma  :-DD  :cnice  :-DD
wszysto zależy, jak to w życiu, jeśli jesteś zainteresowany kupnem flagowego modelu  :wink: zapraszam tu ---> http://www.forum.toyota.org.pl/viewtopic.php?t=2381
a tak btw. jeśli siędba to sięma, tzn. praktycznie nic sięnie psuje ale duuużo zależy od poprzednika, który u żytkował Cari

Offline Carinka1.6

• Toyot Chodzacy
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Stycznia 2005, 19:50:40 »
:D  gdyby Cari miała z 16 lat to też by pewnie tyle poszła, i na pewno by sie nie posypała  :D
« Ostatnia zmiana: 30 Listopada 2006, 18:32:28 wysłana przez Carinka1.6 »
Carina1.6 LB z kolektorem 4-2-1 ... ??
Starlet Power

Pan_CzÂłowiek

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Stycznia 2005, 21:45:18 »
Aha a czy słyszeliście o tym że mozna kupić używaną carine z aso toyoty? nazywa to sie używane auto z gwarancją. jest troche drożej ale ponoć sprawdzają ten samochód porządnie z tego co wyczytałem. czy sie opłaca?? www.toyota.com.pl

Offline Perzan

• Toyot Zmotoryzowany
    • http://www.perzan.com
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Stycznia 2005, 02:05:39 »
Cytat: Pan_Człowiek
Aha a czy słyszeliście o tym że mozna kupić używaną carine z aso toyoty? nazywa to sie używane auto z gwarancją. jest troche drożej ale ponoć sprawdzają ten samochód porządnie z tego co wyczytałem. czy sie opłaca??

Tak, słyszeliśmy. Nawet oglądałem taką jedną Carinkęz "pewnego" auta :-( Według opisu i zapewnień handlarza (mówimy cały czas o ASO) była bezwypadkowa.... Hmmm... być może... jeżeli przyjmiemy za wypadek zdarzenie, w którym są ranni lub zabici, bo tłuczona była na pewno. Od tamtej pory traktujęToyotęi ich komis przysalonowy jak zwykłych sprzedawców klepanych przystanków autobusowych :-(
Silnik był w niezłym stanie, jazdy próbnej nie mieliśmy, ale ta buda.... Zawsze naprawy blacharsko-lakiernicze są droższe niż mechanika.
Pozdro.
*
*** Czytając forum często odnoszę wrażenie, że ludzie nie chcą aby im pomóc, choć wydaje się że pomocy potrzebują. ***
*
*
*** Try not. Do or do not. There is no try. ***
*

Ambrozy

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #6 dnia: 16 Stycznia 2005, 02:08:46 »
Nop ... Moja silnikowo super a nówka kupiona w salonie jak sie okazało wyjechała po niezłej robocie blacharskiej :|

CarinaGTI

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Stycznia 2005, 10:23:21 »
Aha a czy słyszeliście o tym że mozna kupić używaną carine z aso toyoty? nazywa to sie używane auto z gwarancją. jest troche drożej ale ponoć sprawdzają ten samochód porządnie z tego co wyczytałem. czy sie opłaca?? www.toyota.com.pl

na to tez radze ci uważać, podchodź tak samo jak byś kupywał u nieznanego ci sprzedawcy, czyli chłodna kalkulacja, i nigdy nie napalać się

Pan_CzÂłowiek

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #8 dnia: 17 Stycznia 2005, 23:01:58 »
:chmmm  więc sie nie opłaca. Lepiej kupić od jakiegoś łepka. i wiecie czy mozna zamówić carine na specjalne zamówienienp. z Anglii i ile to by kosztowało???

Pan_CzÂłowiek

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #9 dnia: 17 Stycznia 2005, 23:40:02 »
Aha i jeszcze jedno ile kosztuje kapitalka w aso (do cari oczywiście). I na co mam zwrócić uwagępodczas zakupu przed zabaraniem jej do aso (w celu "głębszego" sprawdzenia) żeby nie potrzebnie tracić kase

CarinaGTI

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #10 dnia: 17 Stycznia 2005, 23:45:35 »
W anglii jest wysokie prawodpodobienstwo że kierownice bedziesz miał nie po tej stronie autka :-DD
mnie remont kosztowal 1500zł z częściami,ale troche powymieniałem, troche szkoda pozbywać siędobrego auta no ale trudno taki rok :-DD w ASO kosztuje kilkukrotnie za dużo by remont robić  :adiabelek

Pan_CzÂłowiek

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #11 dnia: 23 Stycznia 2005, 21:15:38 »
Ale mi nie chodziło o kupienie używanej tylko zrobienie dla mnie nowej rocznik2005. Słyszałem  czymś takim. No i na co mam zwrócić uwagę???? Jaki silnik najlepszy???

ZACHARY

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #12 dnia: 23 Stycznia 2005, 21:23:58 »
Ale mi nie chodziło o kupienie używanej tylko zrobienie dla mnie nowej rocznik2005. Słyszałem  czymś takim. No i na co mam zwrócić uwagę???? Jaki silnik najlepszy???

:shock:  :shock:  :shock:

Z całym szacunkiem, gdzie o tym słyszałeś?

CarinaGTI

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #13 dnia: 23 Stycznia 2005, 21:34:10 »
Cytat: ZACHARY

:shock:  :shock:  :shock:

Z całym szacunkiem, gdzie o tym słyszałeś?

może kolega ma na mysli Avensisa rocznik 2005 lub kupienie uzywanej i totalne odrestaurowanie  :lol:

Pan_CzÂłowiek

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #14 dnia: 23 Stycznia 2005, 21:43:45 »
NIE!!! Słyszałem to kiedyś w ASO. Można sprowadzić z japonii allbo z anglii TOYOE CARINE E rocznik 2005 tylko będzie cholernie drogo a ja sie pytam ile (z ciekawości :D ) :twisted:

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl