Pech taki sam jak w mechanice ASO, wiele przypadków z lipą, a jeszcze więcej zadowolonych co nawet nic nie zweryfikowali i tylko ASO. Wszyscy powinni zrozumieć, ludzie i warsztaty są podobne, różnią się poczekalnią i kasą, a weryfikować warto zawsze. Tym bardziej reklamować w ASO za tryliony, lipę, oszustwa, druciarstwo, znaczki i kłamstwa.
No tak trzeba trafić, teraz wszystkie są bezwypadkowe. Ja kupowałem przez stronę tylko firma/firma i też bezwypadkowe i oryginał. A Auris ma cieniowany narożnik zderzaka przód i tył, może to od systemu pomocy parkowania. No ale nie oryginał cały. Kiedyś zagramanicami nie naprawiali i przychodziły tu do naprawy, a teraz tam już robią i tak oczywiście bezwypadkowy oryginał. Czysta loteria. Byłem kiedyś po auto w DE i nadzieje na miejscu prysły, bo jak cały to koszty większe niż u nas, a tańszy to już z czymś i syf w środku. Nie ma co się łudzić, handlującym się opłacają tylko te tańsze z czymś.
Wiem, wszystkiego się na miejscu nie zobaczy. Na spokojnie więcej, a z czasem jeszcze więcej. To trochę tak jak z paczką od kuriera.